Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Προβλημάτισαν οι «ρεζέρβες» του ΑΟ Tρίκαλα. Ήττα από το Κορδελιό με 2-0


Παίκτες που αποκτήθηκαν για να διεκδικήσουν θέση στην αρχική ενδεκάδα του ΑΟΤ ηττήθηκαν απο αντίπαλο Δ Εθνικής σε φιλική αναμέτρηση παρωδία στο Κορδελιό.






O τεχνικός των Τρικάλων έδωσε χρόνο συμετοχής σε αυτούς τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στην συνάντηση με την Λάρισα στο Αλκαζάρ ,  αλλα παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές  δεν κατάφεραν να δείξουν την ανωτερότητα ως ομάδα β εθνικής .


Μοιραία ηρθε και η ήττα , που θα πρέπει να προβληματίσει  την τεχνική ηγεσία για  την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το εμψυχο δυναμικό λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος .

Η απογοητευτική εμφάνιση και το αρνητικό σκόρ δεν επιδέχεται ελαφρυντικά αλλά σίγουρα   αναδεικνύει και μια προχειρότητα στην οποία "στήθηκε"  το  φιλικό παιχνίδι χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος παραμονές πρωταθλήματος ,  απέναντι σε έναν αντίπαλο υποδεέστερο και μάλιστα 230 χιλιόμετρα μακριά από τα Τρίκαλα .


Ο Οδυσσέας Κορδελιού γιόρτασε την επάνοδό του στη Δ΄ Εθνική μετά από 13 χρόνια ενώ πραγματοποιήθηκε  και αγιασμός. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από κόσμο ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της τοπικής ομάδας. Παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος και απένειμε το κύπελλο του πρωταθλητή στην τοπική ομάδα και ο Δήμαρχος Κορδελιού, Στάθης Λαφαζανίδης.

Προπονητής της ομάδας του Κορδελιού είναι ο Τρικαλινός Απόστολος Κομπόλιας και γυμναστής ο επίσης Τρικαλινός Ηλίας Βαγενάς. Αγωνίζονται εκεί παίκτες όπως ο Γεροντίδης πρώην του ΑΟΤ, ο Γεραγώτης  πρώην του Εορδαϊκού, ο Ιωαννίδης πρώην του Πανσερραϊκού, ο Δούμας πρώην των Γιαννιτσών και άλλοι πρώην επαγγελματίες.

Τα γκολ της νίκης του Οδυσσέα σημείωσαν οι Κολλιάκης στο 53΄ και Γεραγώτης στο 78΄.


Οδυσσέας Κορδελιού: Κολίτσας, Γεροντίδης, Σιαντρόπουλος, Μιλκούδης, Κολλιάκης , Φυντανίδης , Μίσσιος , Ανδρεάδης , Δούμας, Χαιρόπουλος, Αδαμίδης.



Η ομάδα των Τρικάλων ξεκίνησε με τους : Ζαφείρη, Μουρκάκη, Χρήστου, Γεωργίου, Μπακομήτρο, Σαββίδη, Τελκίνσκι, Παλάσιο, Βελέτη, Μίνγκα και Ζίλιτς.

Στην επανάληψη αγωνίστηκε και ο  Αντρεϊνι με τους νέους Ζαχαράκη, Ευθυμίου, Τζάνη, Μούτσα και Τσουρέλα.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου