Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Εγκαίνια έργου στο 5ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων


Εγκαινιάστηκε από το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο την Δευτέρα 20-09-2010, το έργο «Αντικατάσταση στέγης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων»...




...αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πολύ σημαντικό έργο και την μεγάλη προσπάθεια της Νομαρχίας και του Δήμου για τη βελτίωση των διδακτηρίων του Νομού και της πόλης.

Σήμερα έγινε ο αγιασμός και τα εγκαίνια του έργου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιο, παρουσία του Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη, του Δημάρχου της πόλης κ. Ταμήλου, του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δημοτικών συμβούλων, εκπαιδευτικού προσωπικού, γονέων και μαθητών.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από το Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη, τον Δήμαρχο κ. Ταμήλο, την Διευθύντρια του Σχολείου, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Βαβύλη.

Στον χαιρετισμό του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε σήμερα το ανακαινισμένο διδακτήριο. Είναι μια προσπάθεια συλλογική, αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή και η Νομαρχία δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια όπως και το έπραξε και για άλλα σχολεία του Νομού μας και πιστεύω πραγματικά ότι είμαστε από τους πρώτους Νομούς που διαθέσαμε τόσες πιστώσεις για έργα σχολικών υποδομών.

Ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάθεσης της μελέτης για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, υπάρχουν ήδη 70.000 ευρώ στον προϋπολογισμό για αυτή τη μελέτη. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε συνετή χρήση αυτού του διδακτηρίου και θα το προσέξετε σαν το σπίτι σας».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ταμήλος τόνισε:

«Πιστεύω ότι αυτό το κτίριο θα δώσει στα παιδιά τη στέγη στη διαδρομή που θα κάνουν για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό το διδακτήριο είναι παλιό, ιστορικό, έχει συνδεθεί με την ιστορία των Τρικάλων και τώρα πλέον είναι πιο ασφαλές μετά τις εργασίες ανακαίνισης που έγιναν εσωτερικά και εξωτερικά.

Θέλουμε πολλά να κάνουμε, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από το χέρι μας, αλλά και από την κυβέρνηση, τα Υπουργεία, τις περιφέρειες. Κάνουμε ότι μπορούμε και πιστεύω ότι ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις».

Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της κορδέλας.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου