Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Κούγιας: "Να επιβληθούν ποινές, δεν χρειάζεται να τους πιάσουν και με τα λεφτά στα χέρια..."


Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του για τα τεκταινόμενα στα Τρίκαλα τόνισε ότι θα πρέπει να προχωρήσει η δικαιοσύνη στην επιβολή ποινών, αν πράγματι υπήρξε βολιδοσκόπηση του Πουρή.





Ο "ισχυρός άνδρας" της Παναχαϊκής, φιλοξενήθηκε στο "Αθλητικό Metropolis" και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στα Τρίκαλα, με την παραπομπή του Γιάννη Κομπότη στη δικαιοσύνη.

"Αν πράγματι υπήρξε βολιδοσκόπηση του Πουρή σίγουρα θα πρέπει να προχωρήσει η δικαιοσύνη στην επιβολή ποινών. Από όσο γνωρίζω εγώ πρώτα υπήρξε βολιδοσκόπηση του Πουρή και ακολούθως ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον πρόεδρο του πήγαν στην αστυνομία, όπου όλοι άκουσαν την πρόταση που έγινε στον Πουρή, από πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του κ. Κομπότη.

Νομίζω μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν χρειάζεται να τους πιάσουν και με τα λεφτά στα χέρια για να τους καταδικάσουν. Ήταν πάντως λάθος του κ. Κομπότη να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, μιας και πλέον επιτρέπεται στον κ. Πλεξίδα να χρησιμοποιήσει ακόμη και τηλεφωνική υποκλοπή, αν υπάρχει φυσικά κασέτα".


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου