Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ματς του Αίολου ο Αγοραστός με Κώστα Μπέλλο και Ε. Αργυροπούλου


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Αγοραστός 9από την παράταξη της ΝΔ) βρέθηκε στις κερκίδες του δημοτικού Γυμναστηρίου Τρικάλων και παρακολούθησε το ματς του Αιολου με τον Απ Πάτρας.




Ο κ Αγοραστός μαζί με τον Κώστα Μπέλλο,που κατέρχεται  υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος μαζί του...

Είναι Μπασκετόφιλος και όλοι το γνωρίζουν. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας κ Αγοραστός εχει αποδείξει ακόμα και σε φιλικούς αγώνες πολιτικών δημοσιογράφων πως αν μη τι άλλο ξέρει τα μυστικά του  Μπασκετ.

Την Τετάρτη λοιπόν επί τη ευκαιρία της επισκεψής του στα Τρίκαλα δεν έχασε την ευκαιρία και σε κάποιο διάλειμμα της περιοδείας του έκλεψε λίγο χρονο και βρέθηκε στις κερκίδες του δημοτικού Γυμναστηρίου Τρικάλων και παρακολούθησε το ματς του Αιολου με τον Απ Πάτρας.

Μαζί του στο γήπεδο ο Χρήστος Μιχαλάκης αντινομάρχης Τρικάλων και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης καθώς και η κα Ελένη Αργυροπούλου-καλλλιάρα που θα κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας μαζί με το ψηφοδέλτιο Αγοραστού.

Στην συνοδεία του κ Αγοραστού και ο Κώστας Μπέλλος που κατέρχεται και αυτός ως περιφερειακός σύμβουλος αλλά και ο Χρ. Κυρίτσης που θα κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ενώ στο κλειστό βρέθηκε και ο προεδρος του ΟΑΚΑΔΤ Β. Νάκης.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου