Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Δ.Σ. της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ ο Γεώργιος Καπέλος


Tο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συνεδρίασε την Παρασκευή 24/09/2010 με πολλά και σημαντικά θέματα που αφορούν τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας μετά και την συγχώνευση σ’αυτό τόσων πολλών Ταμείων




Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας  Συλλόγων  Εργαζομένων  του ΙΚΑ εκλέχθηκε  ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και ενδιαφερόμενος για υποψήφιος Αντιπερειφεριάρχης  Ν. Τρικάλων κ. Καπέλος  Γεώργιος.



Εκτός από τα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και την διεξαγωγή του 20ου Τακτικού Συνεδρίου στις 18 , 19 & 20/10/2010 , συζητήθηκε το θέμα των προσλήψεων 450 ατόμων με 8μηνη σύμβαση εργασίας μέσω ΑΣΕΠ , το μεγάλο θέμα  μετατάξεων των εργαζομένων από αλλά Ταμεία στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ όπου την Παρασκευή έγιναν οι πρώτες 81 εγκρίσεις  στο σύνολο των 1190 αιτήσεων βάση της προκύρηξης , το θέμα των πρωην εργαζομένων με Stage και σύμβαση Έργου για τους οποίους δόθηκε αναβολή στην δίκη τους από τον Άρειο Πάγο για της 20/01/2011 και κατέληξε με την γενικότερη συζήτηση εν όψει των νέων αλλαγών που όπως είπε ο ίδιος ο Διοικητής σε συνέντευξή του, αυτές οι αλλαγές πρέπει να γίνουν για να ξεφύγει το ΙΚΑ από το «νόμο μόρφωμα του 1934» προαναγγέλλοντας 13 διοικητές και έναν επιτελικό στην πρωτεύουσα .



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου