Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα για τον ΑΟ Τρίκαλα με 2-0 στη Φυλή από τον Θρασύβουλο


Ο Θρασύβουλος ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια το "τρίποντο", απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων που δεν έπιασε την απόδοση της περασμένης αγωνιστικής και παρέμεινε στους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.




Το σκορ για τον Θρασύβουλο, άνοιξε στο 40' ο Παπαζούδης με κεφαλιά, ύστερα από λάθος της άμυνας των Τρικάλων και σέντρα του Μουστογιάννη. Στο 55' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσίκη ο Ζώνας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους "πράσινους".



Η ομάδα της Φυλής ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες τον αγώνα, καθώς στο 87' ο Παπαζούδης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα Γιαννουλάκη, για χτύπημα στον Σπασόγεβιτς.

Ο διαιτητής του αγώνα Γιαννουλάκης (Χανίων), απέβαλε τον Παπαζούδη και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ντοϊκιτς, Παληγεώργο, Μπαριέντος, Ζαχαρόπουλο, Μίνγκα, Κατσίκη και Καρρά.



Οι κυανέρυθροι παρουσιάστηκαν πολύ κακοί ανα διαστήματα πληρώνοτνας τα λάθη της άμυνας αλλά και την αστοχία στην επίθεση. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν πάνω απο 100 Τρικαλινοί.


Θρασύβουλος: (Μανίκας):Σιδεράκης, Κολοτούρος, Ζώνας, Παπαζούδης, Μουστογιάννης (79΄Βαλεριάνος), Κατσίκης (88΄Τσούτσουρας), Κακαράς, Παληγεώργος, Μίχος, Λανγκλέ, Ζαχαρόπουλος.

ΑΟ Τρίκαλα: (Παντελίδης) :Πουρής, Ριζογιάννης, Σαββίδης, Χρήστου (7' λ.τρ. Χρήστου), Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μπριλλάκης, Τελκίνσκι, Ντοΐκιτς (66΄Σπασόγεβιτς), Μπαριέντος (53΄Μίνγκας), Στεπάνοβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιαννουλάκης με βοηθούς τους Σταυρουλάκη και Βερρή.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου