Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

O Αστέριος Ροντούλης στα Τρίκαλα


Στο ξήλωμα  των κεραιών της οδού Καρδίτσης στα Τρίκαλα βρέθηκε ο Αστέριος Ροντούλης  μετά από πρόσκληση των κατοίκων της περιοχής ,ο κ.Ροντούλης δήλωσε  ότι μπροστά στην υγεία των παιδιών δεν υπάρχει καμιά παραδοχή .





Ζήτησε  δε από τον Υποψήφιο Αντιπεριφεριάρχη Τρικάλων κ.Μακρυγιάννη Χρήστο να τον ενημερώνει για τις εξελίξεις .

Ο κ.Ροντούλης εν συνεχεία επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή  Τρικάλων Ταξίαρχο κ. Μπούρα και ενημερώθηκε για την ολοένα αυξανόμενη εγκληματικότητα στα Τρίκαλα .
Ο κ. Μπούρας του ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία και ζήτησε την συνδρομή του κ. Ροντούλη ενόψει του Καλλικράτη .

Ο κ.Ροντούλης συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ.Μακρυγιάννη Χρήστο και στελέχη του συνδυασμού (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ) επισκέφτηκε τον Διοικητή και τα στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων όπου σύσσωμη η βάρδια  υπηρεσίας  τον περίμενε .
 Άριστη εντύπωση η  εμφάνιση το  υψηλό ηθικό και η άρτια εκπαίδευση των ανδρών και γυναικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Τρικάλων .

Μελανό σημείο το παλαιό κτίριο που στεγάζεται η υπηρεσία και ο γερασμένος στόλος των οχημάτων !!

 Ο κ. Ροντούλης μετέβη στην Ιερα Μητρόπολη Τρίκκης και  ζήτησε την ευλογία από τον Σεβασμιότατο  κ.κ Αλέξιο ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας !!



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου