Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Κατάχρηση εξουσίας από Μιχαλάκη στην Φαρκαδόνα...


Τα "άκουσε" ο Αγοραστός από τους "μουτζαχεντίν" του "αντι" στην περιοχή...!







Δεν άρεσε στα στελέχη της Ν.Δ. στη Φαρκαδόνα η συμπεριφορά και το ύφος του Κώστα Αγοραστού, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.!

Βασικά η ένταση προκλήθηκε απ' το... πουθενά, όταν ο (... εκτός απροόπτου) υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης θέλησε τα τονώσει το ηθικό των παριστάμενων λέγοντας χαρακτηριστικά πως "σήμερα που μιλάμε είμαστε 5 μονάδες μπροστά στην Περιφέρεια".

Ο Αγοραστός έγινε έξαλλος, "να μην ξανακούσω τέτοιο πράγμα, εγώ κάνω το κουμάντο και ουδείς άλλος"!!! Ο τρόπος του υποψηφίου Περιφερειάρχη δεν άρεσε καθόλου στους Φαρκαδόνιους οι οποίοι έσπευσαν να τον... επαναφέρουν στην τάξη λέγοντας πως "εμείς θα ψηφίσουμε γι' αυτόν εδώ τον άνθρωπο, τον Μιχαλάκη, που τίθεται επικεφαλής και μετά τις εκλογές σε αυτόν θα απευθυνόμαστε για τα αιτήματά μας".

Ο Αγοραστός... προσγειώθηκε στην πραγματικότητα και προσπάθησε στη συνέχεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δίνοντας σύνθημα... ομαδικής δουλειάς. Τι να πεις; Τα προσέχουμε αυτά τα πράματα. Και η λεπτομέρεια και πως θα πεις κάτει, έχει να κάνει...

Α.Β.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου