Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Δηλώσεις Σάββα Παντελίδη και Αντώνη Μανίκα μετά το τέλος του αγώνα Θρασύβουλος - ΑΟΤ


Δηλώσεις στο τέλος του αγώνα έκαναν και οι Τελκίνσκι, Σιδεράκης.







Ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Θρασύβουλου και καλή πορεία. Το σημερινό παιχνίδι μας έδειξε ότι η ουσία είναι το γκολ και όχι η κατοχή της μπάλας και οι καλές φάσεις όπου εμείς υπερείχαμε. Ρισκάραμε πάρα πολύ μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να  πιέσουμε αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε την ουσία και αυτό είναι πραγματικότητα. Χάσαμε ένα παιχνίδι και αυτό είναι πίκρα. Στο περασμένο παιχνίδι τα βάλαμε όλα. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα. Επιπλέον σήμερα κάναμε δύο φρικτά λάθη,. Τα τέσσερα γκολ στον Λεβαδειακό μας έκαναν κακό . Φώναζα αλλά δεν με άκουγε κανείς. Αυτό που χρειάζεται είναι προσγείωση στην πραγματικότητα».

Όσο για τα ατομικά λάθη που έγιναν και πάλι τόνισε: «Όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη. Την περασμένη εβδομάδα οι ίδιοι οι παίκτες δεν ήταν αυτοί που δεν έκαναν λάθη;. Δεν είμαι από αυτούς που στήνουν  στον  τοίχο ανθρώπους και τους τιμωρούν»




Αντώνης Μανίκας: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Και γι’  αυτό η νίκη έχει μεγάλη σημασία. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί σε αυτό το παιχνίδι υπερίσχυσε η ομάδα που ήθελε πιο πολύ την νίκη».



Ο προπονητής του Θρασύβουλου στάθηκε ακόμη στις περιπτώσεις των Ζαχαρόπουλου «παράδειγμα προς μίμηση, παίζει 90 λεπτά στην ηλικία του» και Σιδεράκη  «αν δουλέψει και έχει μυαλό θα πάει ψηλά»..

Χρίστο Τελκίνσκι: «Δίκαια κέρδισε ο Θρασύβουλος»

   
Τελκίνσκι: «Πιστεύω ότι ο Θρασύβουλος δίκαια κέρδισε. Το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι  από εμάς. Δεν παρουσιαστήκαμε καλοί αλλά βγάλαμε πέντε καλές φάσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε, Θέλουμε δουλειά και προχωράμε μπροστά»



Σιδεράκης:  «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Φάνηκε ότι θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι. Η σημερινή νίκη μας βοηθάει πολύ για την συνέχεια. Άμα συνεχίσουμε έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να έχουμε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν προπονητής και προπονητής τερματοφυλάκων».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου