Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ν. Λέγκας: Η ποιότητα διαβατήριο για τα ελληνικά προιόντα.


Στην Ελασσόνα όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 5ης Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας βρέθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν.Λέγκας, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά.





Ο πρώην Υφυπουργός, σε δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί η προστασία του εθνικού μας προϊόντος και τάχθηκε υπέρ της υλοποίησης μιας Διπλωματίας της Διατροφής.

Εδώ, κάτω από τον Όλυμπο, το βουνό όπου οι θεοί έδωσαν στους θνητούς το πολύτιμο αυτό δώρο, μας δίνεται η ευκαιρία να συμφωνήσουμε στην βελτίωση και καλύτερη υλοποίηση μιας στρατηγικής προστασίας της Φέτας και των παραγωγών της, ώστε το εθνικό μας αυτό προϊόν να διατηρήσει και να ενισχύσει την θέση που του αρμόζει, όχι μόνον στο ελληνικό τραπέζι, αλλά και κυρίως στη διεθνή αγορά, στο πλαίσιο μιας συνολικής πολιτικής για τα προϊόντα της Ελληνικής κουζίνας και Διατροφής,  υπογράμμισε.

Ο Τρικαλινός πολιτικός, μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, επισκέφτηκε τα περίπτερα της Γιορτής και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επισκέπτες, κτηνοτρόφους αλλά και ανθρώπους που συμμετέχουν σε όλο το φάσμα της παραγωγής φέτας.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου