Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Προεκλογικός «Καλλικρατικός» περίπατος


Προεκλογικός οίστρος - Αφιέρωμα στους λεύτερους Πολίτες!
Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας






(Μια επανάληψη, μια μικρή αλλαγή και ένα φρέσκο μήνυμα για τους νυν και νέους υποψηφίους «Καλλικρατικούς» δημάρχους που είναι εγκλωβισμένοι στις κομματικές «αυλές» των… πολιτικών ανδραπόδων.

Τα μηνύματα των ελεύθερων Πολιτών τους μηνύουν να ακολουθήσουν το δρόμο της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗΣ, το δρόμο των ελεύθερων και υγιών σκεπτόμενων Πολιτών που θέλουν και μπορούν να οικοδομήσουν τους ΔΗΜΟΥΣ τους υγιείς και σωστούς.

Αν δεν το θέλουν ή δεν το μπορούν, ας «νίψουν» τα χέρια τους και ας κάτσουν στα σπίτια τους. Το λιγότερο που θα κερδηθεί θα είναι η αν όχι ανατροπή του σάπιου κατεστημένου σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, μια σύντομη παράταση χρόνου που θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση των Δήμων και γενικότερα της Χώρας.

Είναι η πρώτη φορά που, ιδιαίτερα, ο αγανακτισμένος Πολίτης, ο λεηλατημένος και εγκαταλειμμένος από θεό και διάολο ψηφοφόρος που σκέφτεται να μην ψηφίσει, να κατέβει στην κάλπη και με χέρια και πόδια να καταψηφίσει όλους αυτούς που μας έφεραν σ’ αυτό το χάλι. Η αποχή του, οφείλει να γνωρίζει πως, θα διευκολύνει το έργο της κυβέρνησης επιταχύνοντας την άνευ όρων παράδοσή μας στις τρόικες και στα μνημόνια- ασύδοτοι...



Βάιος Φασούλας

Ε.Ο. Καλαμπάκας 134

42100 ΤΡΙΚΑΛΑ

τηλ: +30 24310 72132

www.fasoulas.de

pelasgos@fasoulas.de




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου