Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού για Δανειολήπτες στη Νομαρχία Τρικάλων


Στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων λειτουργεί Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού για τους δανειολήπτες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τις τράπεζες.





Η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού ενημερώνει και διευκολύνει τους δανειολήπτες, ενώ ο δανειολήπτης που θα απευθυνθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Νομαρχίας Τρικάλων δεν πληρώνει έξοδα για τις αιτήσεις. Η Επιτροπή λειτουργεί σε συνεργασία με το Συνήγορο του Καταναλωτή για το Φιλικό Διακανονισμό.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων παρέχει στους δανειολήπτες γραμματειακή υποστήριξη στο γραφείο 324 (τηλ. 24310 46324, πληρ. κ. Στέργιος Μπαλαμώτης).

Οι δανειολήπτες υποβάλλουν στη Ν.Α. Τρικάλων τα αντίγραφα των τραπεζών μαζί με την αίτησή τους για το Φιλικό Διακανονισμό.

Η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού είναι τριμελής και από το Δικηγορικό Σύλλογο εκπρόσωποι είναι οι κκ. Νίκος Πανανός και Δημήτρης Πουλιανίτης, από το Επιμελητήριο Τρικάλων οι κκ. Κώστας Αβραμούλης και Γιώργιος Μπαμπούρης και από το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων οι κκ. Γιώργος Τάχος και Παναγιώτης Διαμαντόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Σε αυτή την υπηρεσία η Νομαρχία παρέχει γραμματειακή υποστήριξη και συμπληρώνει τις σχετικές αιτήσεις δωρεάν προς τους πολίτες. Λειτουργεί ένα γραφείο αποκλειστικά για τους δανειολήπτες το 324 και καλούνται όσοι επιθυμούν τον φιλικό διακανονισμό της διαφοράς τους με τις τράπεζες να απευθύνονται στο συγκεκριμένο γραφείο για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις του διακανονισμού.

Είναι πιστεύω μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία προς τους πολίτες και είναι ένα χρήσιμο μέτρο».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου