Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Δε μας τα λέει καλά η ΕΠΑΕ...


Αναταραχή  με την υπόθεση δωροδοκίας...
Αν καταλαβαίνουμε σωστά από την ανακοίνωση που εξέδωσε, δεν...είδε με καλό μάτι την καταγγελία των Τρικάλων.






Να γιατί  δεν θα ξεβρωμίσει ποτέ το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Με λίγα λόγια αυτό που λέει "ακλόνητα στοιχεία" είναι σαν να λέει, γίνετε ντεντέκτιβς, μπείτε στη συναλλαγή, πιάστε τον επ'αυτοφόρω, αλλιώς μην καταγγέλετε τίποτα...
Λες και ο τερματοφύλακας των Τρικάλων Πουρής που κατήγγειλε την απόπειρα η ο ΑΟ Τρίκαλα δημιούργησαν από το πουθενά το γεγονός.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΑΕ:

«Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄& Γ΄ Εθνικής με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι ομάδα της FOOTBALL LEAGUE υπέβαλε μήνυση για απόπειρα δωροδοκίας παικτών της.

 Κοινός στόχος είναι ένα καθαρό και αξιόπιστο πρωτάθλημα που οι αγώνες θα κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Θα πρέπει άπαντες για την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος να είναι φειδωλοί σε κρίσεις. Στην περίπτωση δε που υφίστανται υπόνοιες για μη ομαλή και επί ίσοις όροις διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, θα πρέπει αυτές να συνοδεύονται με ακλόνητα στοιχεία, διότι διαφορετικά οδηγούμεθα στο αντίθετο αποτέλεσμα, ήτοι στην αναταραχή και στην καχυποψία των φιλάθλων.

 Σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο έχει η Δικαιοσύνη και η Αθλητική Δικαιοσύνη η οποία θα πρέπει να επέμβει καταλυτικά και όποια ομάδα ή πρόσωπο λειτούργησε παραβατικά να τύχει παραδειγματικής τιμωρίας.»



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου