Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Σαμαρίνα - Κόρη - Τρίκαλα - Αθήνα - Τρίκαλα επάνω σε μπλάρι (μουλάρι) χωρίς στάση...!


- Έτοιμος για τον μεγάλο άθλο ο Μιχάλης Ταμήλος...
- Ζήλεψε την δόξα του Στέλιου Βάσκου και ετοιμάζεται για το μεγάλο εγχείρημα...
- Στόχος να μπεί στα ρεκόρ γκίνες...
- Αρχές Οκτωβρίου το εγχείρημα.







Βλέποντας την αποθέωση που γνώρισε ο μεγάλος Τρικαλινός Αθλητής από τους Τρικαλινούς, και τις τιμές που δέχθηκε θα προσπαθήσει κι αυτός να κάνει το δικό μεγάλο του άθλο (για δόξα αλλά και...ψήφια !).
Είναι πλέον γεγονός...
ΤRIKALA WEB MAGAZINE
http://www.fatsimare.gr/

To περιοδικό των Τρικαλινών στο διαδίκτυο

Σαμαρίνα - Κόρη - Τρίκαλα - Αθήνα - Τρίκαλα  πάνω σε μπλάρι χωρίς στάση...!




Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του trikalanews.gr που θα είναι και χορηγός επικοινωνίας μαζί με το fatsimare φυσικά στην προσπάθεια η εκκίνηση θα γίνει από την πατρίδα Σαμαρίνα.

Θα διανύσει την απόσταση σε 8 μέρες περίπου. Δεν θα κατέβει καθόλου από το μπλάρι ο οποίος θα ταίζεται με σανό αλλά μπορεί να τρώει και φρέσκα χορτάρια από τον δρόμο. Νερό από βιτιοφόρο της αποστολής ευγενική χορηγία της γνωστής βιομηχανίας ΤΥΡΑΣ. Σε όλη την διαδρομή θα κοιμάται πάνω στο μπλάρι το οποίο μπορεί να σταματάει όποτε θέλει για ξεκούραση αλλά δεν πρέπει να κατέβει κάτω. Αν κατέβει, ακυρώνεται

Στην Αθήνα θα τον υποδεχθεί η Αδελφότητα απανταχού Σαμαριναίων η οποία και θα τον τιμήσει για την προσφορά του στη Βλαχιά.

Στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για Τρίκαλα.

Συνοδεία θα είναι (σίγουρα) οι αδερφοί Νάκης και Παζαίτης, ακούγεται επίσης ότι εξεδήλωσαν την επιθυμία να βοηθήσουν Νίτσα Καταβούτα και Πόπη Ντιροκάλτση αλλά δεν είναι σίγουρο. Θετικός για το παράτολμο εγχείρημα είναι και ο σύντροφος Μπάμπης Δεληλίγκας ο οποίος προς έκπληξη όλων θα συμμετάσχει στην αποστολή. Επιθυμία εξέφρασε και ο Σπανός αλλά δεν τον αφήνει ο Λάππας να λείψει για 8 μέρες.


 Περριτό να σας πούμε ότι όλο το ηρωικό εγχείρημα θα καλυφθεί ζωντανά από το e-trikala και την ιστοσελίδα του δήμου το αμαρτωλό trikalacity.gr. Χάρης Μαντέλλος και Ρούλης Κύρμπας θα είναι από κοντά μέρα - νύχτα.
Αργυρούσης, Σαλέπης, Κωσταντάκος και "φλού" αποκλείστηκαν από την αποστολή λόγω "βέτο" του ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗ ο οπίος θα είναι ΜΕΓΑΣ χορηγός επικοινωνίας.
Για τον σκοπό αυτό άλλωστε έδωσε εντολή να συμμετέχουν στην αποστολή τα κορίτσια του Κάρια Μιρήνη, Ειρήνη Καλυβιώτη, Ελισάβετ Παπανικολάου, και Χριστίνα Αλεξίου (την Κωσταντίνα Τσιοπελάκου την απέλυσε). Στα Τρίκαλα θα μείνει μόνο ο ρεπόρτερ Κώστας Ντάκος για να βγάλει όλη την "χαμαλίκα".

Η σύζυγος του Δημάρχου (και ξαδέρφη) Στέλλα φέρεται να διαφωνεί αλλά ο Μάικ είναι αποφασισμένος...

Μέγας χορηγός του εγχειρήματος ο Βαγγέλης Πλεξίδας ο  μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ ο οποίος και θα τα "χώσει" για τον "αδερφό" Μιχάλη...

Ο τερματισμός (με το καλό)  θα γίνει μπροστά στο δημαρχείο της πόλης όπου θα τον περιμένουν χιλιάδες οπαδοί και φίλοι της "πόλης αναφοράς", οι αρχές της πόλης, οι μαζορέτες του ΑΣΤ, η φιλαρμονική με τον πόντιο επικεφαλής,  ακόμα και η...Βουγιουκλάκη της πόλης (μη ρωτάτε να σας πω ποιόν λένε...Βουγιουκλάκη, κάηκα).
Την υποδοχή θα συντονίσει η Αντιδήμαρχος Ελένη Αργυροπούλου - Καλλιάρα η οποία "ψοφάει" για τέτοια. Αυτή θα είναι επίσης εκείνη που θα απονείμει τις τιμητικές πλακέτες 215 συνολικά (τα ονόματα των βραβευμένων θα ανακοινωθούν σύντομα)

Καλή επιτυχία Μιχάλη, όλη η πόλη στο πλευρό σου...

Είναι πλέον γεγονός...
ΤRIKALA WEB MAGAZINE
http://www.fatsimare.gr/

To περιοδικό των Τρικαλινών στο διαδίκτυο






Δημοσίευσέ το στο:

5 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ,ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ , ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΜΗΛΟΣ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΗΖΕΙΣ ΕΤΣΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΑΡΙ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΛΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ..ΤΕΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή