Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ντόρα, γερά, τους πήρα τα...μυαλά !


- Εντός των ημερών η επίσημη ανακοίνωση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων της Ν.Δ.
- Μιχαλάκης… εν αναμονή για το χρίσμα  
- Ποιοι είναι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Τρικάλων






Η επίσημη ανακοίνωση της Ρηγίλλης απομένει μονάχα για τον υποψήφιο  αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων της Ν.Δ. ο οποίος θα είναι ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Καίτοι στελέχη του κόμματος κατέθεσαν ενστάσεις, καταλογίζοντάς του ακόμη και αλαζονική συμπεριφορά, εντούτοις η κεντρική διοίκηση του κόμματος έχει λάβει τις αποφάσεις της και μάλιστα θεωρεί και «σίγουρη» την επικράτηση σε επίπεδο Νομού Τρικάλων.


Σ’ αυτό βεβαίως συμβάλλει το πολύ καλό ψηφοδέλτιο το οποίο έχει καταρτιστεί και το οποίο έχει κλείσει σε ποσοστό 80%. Σε αυτό, λοιπόν, συμμετέχουν, η Λίτσα Γουγουλάκη, νομαρχιακή σύμβουλος και διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων μέχρι πρότινος, Ηλίας Τσιακοβής δημ. Υπάλληλος διευθυντής επί σειρά ετών του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Θ. Σκρέκα, Ντίνα Δήμα.

Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, Ζέφη Νικολάου, εκπαιδευτικός κόρη της πολιτεύτριας του κόμματος στις τελευταίες εκλογές κας Λαμπρινής Νικολάου, Ελένη Αργυροπούλου-Καλλιάρα, εκπαιδευτικός - αντιδήμαρχος Τρικκαίων, Χρήστος Γακόπουλος, διευθυντής του Τελωνείου, Γιώργος Τσίγκας, ψυχίατρος- νομαρχιακός σύμβουλος, Γιώργος Γεωργίου, επιχειρηματίας από τη Φαρκαδόνα-στέλεχος της τοπικής Ν.Δ. και κατά πάσα πιθανότητα ο οδοντίατρος Κώστας Τσίγκας.

Ο κ. Αγοραστός βρίσκεται σε συζητήσεις με τρία τουλάχιστον στελέχη από την επαρχία Καλαμπάκας, ώστε να υποστηριχτεί δυναμικά και από εκεί το ψηφοδέλτιο, ενώ πιθανόν να μπει και ένα ακόμη δυνατό όνομα από την ευρύτερη περιοχή της Πύλης.

Β.Α.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου