Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

www.vyronboutinas.gr on air...


Έναρξη Λειτουργίας Πολιτικού Γραφείου του Βύρωνα Μπουτίνα στην Καλαμπάκα





Ένα βήμα πιο κοντά στους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Καλαμπάκας έρχεται ο Δήμαρχος Καλαμπάκας με τη λειτουργία του πολιτικού του γραφείου.


Ο κάθε δημότης θα μπορεί να επισκέπτεται το γραφείο και να ενημερώνεται για θέματα που αφορούν το νέο εκλογικό σύστημα, για τα πεπραγμένα της τετραετίας 2006-2010, για τα σχέδια του Δημάρχου για τον διευρυμένο δήμο από 01/01/2011 και φυσικά για οποιοδήποτε άλλο θέμα τον ενδιαφέρει.



Επίσης θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάσσει απόψεις και να συζητάει τόσο με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας όσο και με τους υποψηφίους συμβούλους.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται σε εμφανέστατο σημείο στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, επί της οδού Τρικάλων και είναι ανοιχτό για όλους από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Πρόκειται για έναν όμορφο και άνετο διαμορφωμένο χώρο, με έξυπνες πινελιές διακόσμησης στον οποίο λειτουργεί γραμματεία, προσωπικό γραφείο δημάρχου καθώς και γωνιά internet, όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί ελεύθερα να σερφάρει στο διαδίκτυο και να αναζητά οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμεί.

Επειδή όμως μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, περιμένουμε όλους σας να κάνετε τις διαπιστώσεις  ιδίοις όμμασι!!!

Πολιτικό Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Βύρωνα Μπουτίνα

Δ/νση: Πλατεία Ρήγα Φεραίου
Τηλ: 2432078380
Φαξ: 2432078381

Email: vyronboutinas@yahoo.gr
http://www.vyronboutinas.gr
info@vyronboutinas.gr


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου