Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Καλεσμένοι σε ένα...γλέντι και ένα μνημόσυνο μέσα σε λίγες ώρες!!!


Τι άλλο θα δούμε και θα διαβάσουμε ότι έγινε στα Τρίκαλα, δεν ξέρουμε...







"Γλέντησαν μέχρι πρωίας στην Βασιλική με..."νοστιμότατα σουβλάκια και λουκάνικα αλλά και ποτά" σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Μαντέλλου στο trikalacity.gr και μετά πήγαν στο προγραμματισμένο μνημόσυνο για την απόδοση των οφειλόμενων τιμών στους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς κατακτητές κατοίκους της περιοχής...!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

Μέχρι πρωίας κράτησε το βράδυ του Σαββάτου το γλέντι με δημοτικά τραγούδια και χορούς που πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Όμιλος Βασιλικής σε ειδικά στεγασμένο χώρο στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.


Εκατοντάδες κόσμου δημιούργησαν το αδιαχώρητο και μετά την εμφάνιση χορευτικών τμημάτων από την Βασιλική και την Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμπάκας κατέκλυσαν την πίστα και χόρεψαν και τραγούδησαν με αστείρευτο κέφι ενώ την...τιμητική της είχε και η καντίνα που είχε στήσει ο Όμιλος και διέθετε νοστιμότατα σουβλάκια και λουκάνικα αλλά και ποτά.





ΕΠΙΣΗΣ: Σε άλλο άρθρο


Το πρωί της Κυριακής ο Δήμος Βασιλικής για την απόδοση των οφειλόμενων τιμών στους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς κατακτητές κατοίκους της περιοχής, στους αθώους ανθρώπους που πλήρωσαν άδικα την κτηνωδία του πολέμου και βρήκαν τον θάνατο στις 24/9/1944 κατά το ολοκαύτωμα του χωριού...









































Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου