Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Και ΞΑΦΝΙΚΑ: Σε εξέλιξη προεκλογικό σκάνδαλο στα Τρίκαλα...


- Το καταγγέλει Τρικαλινή ιστοσελίδα.
- Θα συνταράξει την μικρή μας κοινωνία.
- Το θέμα θα φτάσει πολύ "ψηλά",θα πάρει μεγάλες διαστάσεις...





"Αλβανά", φάγανε χταπόδι που έφερε συνεργάτης του Ταμήλου από την Γερμανία (ξαδέρφι του γνωστού ΠΩΛ) να κάνει "ΣΤΗΜΕΝΗ" πρόβλεψη για τις εκλογές.

Την πρόβλεψη του χταποδιού θα παρουσίαζε on line το "αμαρτωλό" e-trikala δηλαδή να αγκαλιάζει τον Ταμήλο και να τον δείχνει νικητή...

Τα "Αλβανά", πολιτικοί φίλοι του Δημάρχου, ήξεραν την ύπαρξη του χταποδιού. Όμως σύμφωνα με το trikalagr.blogspot.com δεν έχουν "μπέσα"...






Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του blog http://trikalagr.blogspot.com/ τα "νηστικά" απο την γειτονική χώρα (που  σύμφωνα με μη έγκυρες πληροφορίες σίγουρα έχουν σχέση με τους ΟΥ-ΤΣΕ-Κάδες !) εισέβαλαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες σε οίκημα ειδικά διαμορφωμένο στον ζωολογικό κήπο όπου ήξεραν ότι το είχαν κρυμμένο και το έψησαν δίπλα στην εκκλησία του Πρ. Ηλία αφού πρώτα το κτυπούσαν με βία πάνω στην τσιμεντένια βρύση.





Ανακοίνωση - καταγγελία και διάβημα στον Αλβανό πρέσβη αναμένεται να κάνει σύντομα ο Αστέριος Ροντούλης που είναι σε συνεχή επαφή με τους επιτελάρχες του εδώ  Χρήστο Τσόλα και Χρήστο-Στρατηγό Μακρυγιάννη και η παράταξη του ΛΑΟΣ «Ελεύθεροι Θεσσαλοί»


Από την άλλη μεριά, επιστολή συμπαράστασης ετοιμάζει η δημοτική παράταξη "Φυσάει κάργα" η οποία επίσης παρακολουθεί από κοντά την ρατσιστική καταγγελία της "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ" ιστοσελίδας θεωρώντας ότι κινδυνολογεί χωρίς στοιχεία.





Στοιχεία "υπάρχουν" ισχυρίζεται η πλευρά Ροντούλη και η υπόθεση θα φτάσει "πολύ ψηλά'...


Με αγωνία θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη και τις διαστάσεις που θα πάρει το...σκάνδαλο.

Φιλάκια

Για το fatsimare
To σκλι του Μπουζαλή


Σαράγια-Τρίκαλα-Γκρις












Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου