Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

O Χρήστος Λάππας επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ Συμπολιτεία» στον Δήμο Παραληθαίων


Το Δήμο Παραληθαίων επισκέφθηκε χθες ο  κ. Χρήστος Λάππας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής από τη δημοτική αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.





Κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο, ο κ. Λάππας ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Παραληθαίων, κ. Δημήτρη Οικονόμου, για όλα τα ζητήματα που αφορούν το δήμο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής, όπως είναι τα ιαματικά λουτρά,  η τυποποίηση και η προώθηση αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων.

Όπως τόνισε ο κ. Οικονόμου, προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στην ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων, στην προώθηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, για τα οποία έχει εκπονηθεί σχετική μελέτη, καθώς και στην επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ε-65, όπως είναι οι απαλλοτριώσεις δημοτικών και ιδιωτικών εκτάσεων και η παράλληλη λειτουργία του αρδευτικού δικτύου, του τοπικού διαμερίσματος Ράξας.

Επίσης, ένα από τα ζητήματα που έθεσε ο κ. Οικονόμου είναι η αξιοποίηση του Πολιτιστικού Κέντρου στη Ράξα, ενώ μετέφερε την ανησυχία των τοπικών κοινωνιών σχετικά με την λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων, την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας και κυρίως την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ο κ. Λάππας τόνισε ότι τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη θα επιλύονται άμεσα, αφού ο τρόπος εξυπηρέτησης θα απλοποιηθεί, διότι με το σχέδιο «Καλλικράτης» ενεργοποιούνται οι παλιές Κοινότητες και παράλληλα εξασφαλίζονται θεσμοθετημένοι πόροι.

Αναφορικά με τον τρόπο που θα υπολογίζονται τα  τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης, ο κ. Λάππας δεσμεύτηκε ότι οι πολίτες δεν θα επιβαρυνθούν σε τίποτα περισσότερο  απ’ ότι  ισχύει σήμερα, σ’ όλους τους Καποδιστριακούς Δήμους, που συνενώνονται με το σημερινό Δήμο Τρικκαίων.

ΤΡΙΚΑΛΑ Συμπολιτεία

Υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων
Χρ. Λάππας



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου