Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Βασίλης Λιάγκας πρόεδρος στην PROTON Ασφαλιστική


Στα χέρια του τρικαλινού επιχειρηματία μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας-Ρίχνει μέχρι και 25% τις τιμές στα ασφάλιστρα.




Μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες των τελευταίων ετών πέτυχε ο τρικαλινός επιχειρηματίας κ. Βασίλης Λιάγκας, ο οποίος εξασφάλισε δάνειο 15 εκατομμυρίων Ευρώ σε πρώτη φάση, συν άλλο ένα εξίσου μεγάλο ποσό σε δεύτερο χρόνο, συμμετέχοντας έτσι στην  ισόποση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε αποφασισθεί για την PROTON Ασφαλιστική.

Ο κ. Λιάγκας ηγήθηκε μιας ομάδας πέντε διαμεσολαβούντων (Επαμεινώνδας Τσαουρδάς, Μάρκος Κατσουλάκης, Ηλίας Σκανδάλης και Μαργαρίτα Δημητρίου) που ανέλαβε να διασώσει την Πρώτη Ασφαλιστική μέσα από αυτή τη διαδικασία. Οι συζητήσεις και διαπραγματεύσεις κράτησαν για περισσότερους από έξι μήνες, με τον κ. Λιάγκα να πετυχαίνει ένα από τα μεγαλύτερα deal της ασφαλιστικής αγοράς και να ανατρέπει ουσιαστικά όλα τα δεδομένα σε αυτή.


Ο κ. Λιάγκας, ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος της PROTON Ασφαλιστική, γίνεται ουσιαστικά κυρίαρχος παίκτης στην αγορά και δηλώνει αποφασισμένος να επιβάλλει νέα δεδομένα.

Έτσι σε πρώτη φάση οι τιμές στα ασφάλιστρα θα πέσουν για τους τρικαλινούς ακόμη και κατά 25%!!! Συνεργάτες της Proton αναφέρουν πως «με την προσκόμιση οποιουδήποτε συμβολαίου στην εταιρία μας οι τρικαλινοί, σε πρώτη φάση και έπειτα οι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, θα εξασφαλίζουν σημαντικά ποσοστά έκπτωσης».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου