Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

H διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ


Την περσινή αγωνιστική περίοδο εκατοντάδες φίλαθλοι, συμμετείχαν, ως κάτοχοι κάρτας διαρκείας, στο ταξίδι της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ για την κατάκτηση της ανόδου στη Β’ Εθνική κατηγορία και την πορεία μέχρι τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.




Η παρουσία του κόσμου στον πιο κρίσιμο αγώνα του ΑΟΤ ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική, χαρίζοντας ώθηση και δυναμική στην ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της.


Σας ευχαριστούμε θερμά και σας καλούμε και φέτος να γίνετε μέρος της πορείας του ΑΟ Τρίκαλα, να στηρίξετε την ομάδα και να είστε παρόντες στο δρόμο για την εκ νέου επίτευξη των στόχων της ομάδας, στο νέο πρωτάθλημα της Liga.

Η ΠΑΕ Τρίκαλα, αντιλαμβανόμενη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα οφείλει να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων και ευθυγραμμιζόμενη με τη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, ανακοινώνει την μείωση των τιμών για τους περσινούς κατόχους Κάρτας Διαρκείας για το σύνολο των θυρών του γηπέδου, με την εξαίρεση των VIP GOLD και τη διατήρηση των περσινών τιμών σε αυτές.


•Κάρτα ελευθέρας εισόδου (αξίας 100 €) για τους αγώνες πρωταθλήματος, μπορούν να λαμβάνουν όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Σύλλογο Βετεράνων του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, αναγνωρίζοντας η ΠΑΕ την προσφορά τους.

Παράλληλα από σήμερα, οι Κάρτες Διαρκείας θα διατίθενται και σε όλους τους φίλους του ΑΟΤ.
Ενδεικτικά οι τιμές των Καρτών διαρκείας:
V.I.P. GOLD ΘΥΡΑ 5 400 €
V.I.P. EΠΙΣΗΜΩΝ ΘΥΡΑ 4 200 €
LADIES CARD ΘΥΡΑ 4 50 €
FAN’S CARD ΘΥΡΑ 2-3 150 €
SAKAFLIADES ΘΥΡΑ 1 100 €

~V.I.P. GOLD: Η κάρτα διαρκείας που περιλαμβάνει τις 100 θέσεις στο κέντρο της σκεπαστής εξέδρας.
~V.I.P. ΕΠΙΣΗΜΩΝ: Η κάρτα διαρκείας περιλαμβάνει όλες τις υπόλοιπες θέσεις της σκεπαστής εξέδρας.
~LADIES CARD: Η κάρτα διαρκείας απευθύνεται αποκλειστικά για γυναίκες-φιλάθλους της ομάδας και περιλαμβάνει τις υπόλοιπες θέσεις της σκεπαστής εξέδρας.
~FAN’S CARD: Η κάρτα διαρκείας που περιλαμβάνει την απέναντι κερκίδα η οποία αναμένεται να αναβαθμιστεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, τοποθετώντας σε αυτή καρεκλάκια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.
~SAKAFLIADES: Η κάρτα διαρκείας που απευθύνεται αποκλειστικά για τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Τρικάλων «Σακαφλιάδες Club» και διατίθεται αποκλειστικά από τα γραφεία του Συνδέσμου.
~Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούνε να εισέρχονται στο γήπεδο με τα παιδιά τους (έως 12 ετών), των οποίων η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
~Με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας ο κάτοχος παίρνει ΔΩΡΕΑΝ και μια μετοχή της ΠΑΕ Τρίκαλα. Στο πλαίσιο της πολυμετοχικότητας η ΠΑΕ Τρίκαλα τήρει την υπόσχεση της και ουσιαστικά κάνει τον κόσμο συμ-μέτοχο.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩ 2 –
ΤΗΛ: 24310-71696, FAX: 24310-71688
Ωράριο καταστημάτων
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
SAKAFLIADES CLUB – B.ΤΣΙΤΣΑΝΗ & ΚΛΕΜΑΝΣΩ ΓΩΝΙΑ, 2ος όροφος -
ΤΗΛ: 24311-00934
Τρίτη – Πέμπτη- Παρασκευή - Ωράριο 19:30-23:00




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου