Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο ξεκίνημα για την Πράσινη Γωνιά Τρικάλων


Η ομάδα μπαίνει φιλόδοξη στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, ενώ οργανώνει ακόμη καλύτερα το γυναικείο τμήμα και τις ακαδημίες-Τεχνικός σύμβουλος όλων των τμημάτων ο Κώστας Θάνος





Νέο ξεκίνημα επιχειρεί η ομάδα της Πράσινης Γωνιάς. Η μόνη τρικαλινή ομάδα η οποία λειτουργεί όλα τα τμήματα (αντρικό, γυναικείο και ακαδημίες) έρχεται να δώσει και πάλι το στίγμα της στα τοπικά αθλητικά δρώμενα.

Πρωταρχικός στόχος να υπάρξει οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και "σύνδεση" των τμημάτων μεταξύ τους. Σ' αυτό το πλαίσιο κινείται η νέα διοίκηση η οποία εκλέχτηκε προ ολίγων ημερών.

 Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια παρέα που "τρέχει" τα τελευταία 12 χρόνια την ομάδα, στην οποία προστίθενται και καινούργια άτομα.

Νέος πρόεδρος της ομάδας ανέλαβε ο εκ των ιδρυτών της, Σάκης Τζιατζιάς, αντιπρόεδρος παραμένει ο Βασίλης Αλεξίου, γενικός γραμματέας αναλαμβάνει ο Στέφανος Δέσπος, Ταμίας ο Δημήτρης Παπανδρέου, γενικός αρχηγός ο Στέφανος Τζιατζιάς και μέλη οι Κώστας Καρδούτσος, Γιάννης Βαρελογιάννης, Τέο Λιούλιος, Βασίλης Γκιζλής και Χρήστος Ζαραμπούκας.


Τεχνικός σύμβουλος όλων των τμημάτων αναλαμβάνει ο έμπειρος Κώστας Θάνος, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την πορεία του τρικαλινού μπάσκετ και έχει αναδείξει πολλούς και σπουδαίους αθλητές. Ο ίδιος θα συνεπικουρεί το έργο της διοίκησης αλλά και των προπονητών όλων των τμημάτων.
Προπονητής της αντρικής ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπαβασιλόπουλος, ένα νέο παιδί, του οποίου οι φιλοδοξίες συμπίπτουν με αυτές των ανθρώπων της Πράσινης Γωνιάς.


Προπονήτρια στο γυναικείο Τμήμα παραμένει η Αθηνά Τσακνή η οποία πέρυσι, στην πρώτη παρουσία της ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, διέγραψε μια εκπληκτική πορεία. Φέτος η γυναικεία ομάδα της Πράσινης Γωνιάς θεωρείται από τα φαβορί για... ψηλά στην ΕΣΚΑΘ.


Η Αθηνά Τσακνή και ο Γιώργος Παπαβασιλόπουλος θα έχουν την ευθύνη και των ακαδημιών, με τον Κώστα Θάνο να δίνει και εκεί, όπου χρειάζεται τις συμβουλές του.


Οι ακαδημίες της ομάδας θα αρχίσουν προπονήσεις από τις 11 Σεπτεμβρίου, το επόμενο Σάββατο δηλαδή, πάντα στο κλειστό γήπεδο της γειτονιάς, του 5ου Γυμνασίου δηλαδή. Μια... έκπληξη περιμένει τα παιδιά που θα εγγραφούν καθώς θα τους δοθεί αθλητικός εξοπλισμός και αναμνηστικά.

Οι διοικούντες την ομάδα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους στηρίζουν και την φετινή προσπάθεια. Εντός των ημερών θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για τους χορηγούς όλων των τμημάτων, αλλά και η επίσημη παρουσίαση για όλα τα Τμήματα. Η πιο μπασκετική γειτονιά της πόλης, η Πράσινη Γωνιά, είναι εδώ, έτοιμη ξανά για μεγάλες αθλητικές στιγμές.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου