Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Άρχισαν προπονήσεις οι Ικαροι Τρικάλων


Η ομάδα Μπάσκετ των Ικάρων που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του τρικαλινού Μπάσκετ στην Α1 ΕΣΚΑΘ άρχισε την προετοιμασία της




Η ομάδα Μπάσκετ των Ικάρων που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του τρικαλινού Μπάσκετ στην Α1 ΕΣΚΑΘ άρχισε την προετοιμασία της

Φέτος  οι κιτρινόμαυροι κινήθηκαν πιο οργανωμένα και μέσα στην  περίοδο των μετεγγραφών έβγαλαν  οι ειδήσεις που  συζητήθηκαν έντονα στα στέκια των μπασκετικών της Θεσσαλίας, αφού  στο ρόστερ της ομάδας εμφανίστηκαν αθλητές, που τίμησαν την φανέλα των Ικάρων στις εθνικές κατηγορίες.

Οι νέες εγγραφές είναι ήδη γνωστές: Αποκτήθηκαν πολλά νέα παιδιά αλλά….Σημείο αναφοράς είναι η επιστροφή του Κουρμέτζα του Ντούρβα αλλά και του Καλλιάρα. Και οι τρεις με την παρουσία τους και μόνο δίνουν πόντους στον τομέα της εμπειρίας, γεμίζουν οποιοδήποτε ρόστερ ομάδας της Α1 Κατηγορίας και ανεβάζουν τον δείκτη της αισιοδοξίας για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι βαδίζουν πλέον με εντατικό τέμπο στις προπονήσεις τους κι όπως επεσήμανε με στις δηλώσεις του ο προπονητής Χρήστος Γκότας “Η εκκίνηση γίνεται με διαφορετικά συναισθήματα συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Φέτος έχουμε πληθώρα αθλητών και φυσικά ποιότητα.

Είναι σημαντικό για κάθε ομάδα να διαθέτει αρκετές εναλλακτικές λύσεις και έτσι είμαστε σε θέση να δοκιμάσουμε αρκετά πράγματα στις προπονήσεις αρχικά και στους αγώνες όταν ακουστεί το παρασύνθημα

Ο τεχνικός των Ικάρων ρωτήθηκε και για τους στόχους, τις βλέψεις που θα έχει η ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα και δήλωσε πως: “Αν μη τι άλλο οι Ικαροι δεν είναι χθεσινοί στον χώρο και χάρηκα όταν είδα τόσα στελέχη στο γήπεδο. Μέλημά μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, όπου ο κάθε αθλητής θα βάλει το λιθαράκι του. Θα παλέψουμε κάθε ματς και ότι καλό έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο. Σίγουρα ξέρουμε καλύτερα τα κατατόπια και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Απλά θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και θέλω να έχουμε λίγη τύχη στο ξεκίνημα των αγώνων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος κ. Γιάννης  Ζελενίτσας πρόσθεσε: “Με τις κινήσεις που έγιναν φιλοδοξούμε να έχουμε αξιόλογες ομάδες τόσο στο ανδρικό όσο και στην υποδομή.

«Φέτος η πρώτη ομάδα απέκτησε και νέα παιδιά αλλά και έμπειρους και γνωστούς αθλητές. Πιστεύουμε ότι  με σκληρή δουλειά μπορεί να πάει καλύτερα στο πρωτάθλημα. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα περνούν μέσα από την κοινή προσπάθεια και χωρίς άγχος θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε από ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου