Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Νομάρχης Τρικάλων σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα για τους αγιασμούς


Πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς η σημερινή και ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, βρέθηκε δίπλα σε διδακτικό προσωπικό και μαθητές σχολείων Τρικάλων και Καλαμπάκας, ευχόμενος σε όλους υγεία, καλή και παραγωγική σχολική χρονιά.





Στις 9 το πρωί ο Νομάρχης κ. Βλαχογιάννης παρέστη στον αγιασμό του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και εν συνεχεία επισκέφθηκε το Τρίτο Γυμνάσιο και το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων.



Στις 11 το πρωί ο Νομάρχης Τρικάλων παρέστη και στον αγιασμό του Πρώτου και Δευτέρου Γυμνασίου Καλαμπάκας.

Απευθυνόμενος σε καθηγητές, γονείς και μαθητές ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Εγκαινιάζουμε σήμερα τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. Είμαστε βέβαιοι ότι το έργο που παράγεται στα σχολεία του Νομού μας είναι το καλύτερο που μπορεί να παραχθεί.

Η οικονομική κρίση την οποία περνάμε είναι μόνο η μία η μικρότερη αν θέλετε πλευρά της πολύπλευρης κρίσης που διέπει την κοινωνία μας. Είναι η πολιτισμική, είναι η κοινωνική, είναι η ηθική. Για αυτό εσείς καλείστε να μας πάτε ψηλότερα, να πάτε την Ελλάδα μας ψηλότερα και μπορείτε να το κάνετε.



Είμαι βέβαιος ότι με τη βοήθεια των καθηγητών σας, το αύριο του τόπου και της χώρας θα είναι καλύτερο. Εύχομαι ειλικριονά να έχετε υγεία, να έχετε κουράγιο και να ακούτε τους εκπαιδευτικούς σας και να βρίσκετε χρόνο και για εσάς.

Το έχετε ανάγκη γιατί εσείς είστε από τους πιο σκληρά εργαζόμενους. Καλή χρονιά».








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου