Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ο Κοντογουλίδης είχε άλλη γνώμη... Φιλική νίκη για τον ΑΟ Τρίκαλα επί Βουλγαρικού εδάφους.


Ένα λεπτό πριν από το τέλος πήρε τη νίκη ο ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στον Μακεδονικό.






Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου ο ΑΟΤ διεξάγει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δόθηκε το φιλικό, με τον προπονητή των Θεσσαλών, Σάββα Παντελίδη, να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.


Οπωσδήποτε είναι νωρίς για συμπεράσματα, ωστόσο τα Τρίκαλα είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες και επικράτησαν δίκαια, αλλά δύσκολα.

Ο Μακεδονικός του Θόδωρου Δαλκίδη άφησε επίσης καλές εντυπώσεις και είναι φανερό πως θα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή Γ΄ εθνική. Δοκάρι είχε ο Τελκίνσκι στο 47΄, στο 89΄ μετά από σέντρα ακριβείας του Ρούσεφ, ο Κοντογουλίδης με κεφαλιά σημείωσε το γκολ.

Με τον ΑΟΤ αγωνίστηκε και ένας Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο Λοσανά ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις. Δεν έπαιξε ο Τόλιος, που πονά ακόμα στη μέση. Στις δηλώσεις του ο Παντελίδης επισήμανε την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες να κυνηγήσουν ως το τέλος το αποτέλεσμα και πρόσθεσε ότι είναι φυσιολογικά κουρασμένοι από την προετοιμασία.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαφείρης, Μπακομήτρος, Μπριλλάκης, Γεωργίου, Μόκας, Σαββίδης, Βελέτης, Μανουσάκης, Μπρίκιτς, Χρήστου. Ευθυμίου (22’ Λοσανά), στο β΄ μέρος έπαιξαν οι: Πουρής, Γιώτας, Κόρμπος, Ριζογιάννης, Αντωνίου, Τελκίνσι, Μπαριέντος, Μίνγκας, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης, Μπακομήτρος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Χατζημηνάς, Αλ. Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σπαθαράς, Αλμπάνης. Μπεχλιβανίδης, Μ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Καλφάκης,Σαχινίδης, Αναστασίου. Έπαιξαν και οι Πλήκας, Κοτσαμποϊκίδης, Εμιλιάνο, Μπίκος, Π, Παπαδόπουλος, Μηλιώνης, Σαμπιασβίλι.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου