Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Με το δεξί ο Αίολος Τρικάλων, προκρίθηκε στο κύπελλο Ελλάδος. Κέρδισε τον Απόλλωνα Πατρών


Αν και πρωτάρης τα πήγε περίφημα…Ο Αίολος μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας και παρ’ ότι είχε απέναντί του τον Απόλλωνα Πατρών (μια ομάδα με ιστορία)  κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση επιρατώντας με 63-54 στο ραντεβού της ά φάσης.





 Οι ερυθρόλευκοι  έδειξαν καλύτεροι αλλά και πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους τους που παρεμπιπτόντως εμφανίστηκαν στα Τρίκαλα με 9 παίκτες (έκαναν μάλιστα ταξίδι αυθημερόν) και δεν έδειξαν πως τους ενδιέφερε και τους απασχολούσε ιδιαίτερα η συμμετοχή τους στο κύπελλο Ελλάδας. Αυτό βέβαια το γεγονός  δεν μειώνει την εμφάνιση της τρικαλινής ομάδας που ετοιμάζεται κι αυτή για το δικό της στοίχημα με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της β εθνικής κατηγορίας. Το κύπελλο δεν μας ενδιαφερει, θα κάνουμε άλλο ένα-δυο παιχνίδια αλλά δεν είναι στόχος για μας η συνέχεια, δήλωσε ο Γρηγόρης Γιασσάρης στον επίλογο της αναμέτρησης την οποία αξίζει να το σημειώσουμε παρακολούθησε και ο υποψήφιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ για την περιφέρεια Θεσσαλίας κ Αγοραστός που συνοδέυονταν από τον Χ Μιχαλάκη και την κα Αργυροπούλου.



Στον αγώνα τώρα : Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Αίολο στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν το οποίο ξεκίνησε  χρησιμοποιώντας την περσινή του πεντάδα (Φούντας, Λεπενιώτης, κατράνας, Περρωτής, Χρυσόπουλος) άρχισε το παιχνίδι με ένα σερί 7-0 και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 17-11.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Αίολος συνεχίζει να κρατά σταθερά το προβάδισμα και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 35-25 στο ημίχρονο.
Ο Αίολος ξέφυγε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου με 46-32 αλλά ο Απόλλων Πατρών με ένα σερί 0-7 μάζεψε την διαφορά και το 3ο δεκάλεπτο έκλεισε με 46-39.
στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς κύλισε υποτονικά, οι Πατρινοί δεν μπόρεσαν να βγάλουν ταχύτητα, οι ερυθρόλευκοι κρατούσαν το προβάδισμα ήλεγχαν τον ρυθμό και  δεν αντιμετώπισε προβλήματα φτάνοντας με΄σα σε χειροκροτήματα στο τελικό  63-54 επί του Απόλλωνα Πατρών.



Δεκάλεπτα: 17-11,35-25,   46-39    63-54 (ΤΕΛΙΚΌ)

 Αίολος (Γιασσάρης): Θώμος, Σαριμπαλίδης 6(2), Λεπενιώτης 28, Ψυρρας, Χρυσόπουλος6, Περωτής 4, Κατράνας 7(1) Τριανταφύλλου, Μακρής, Καντάρκος 3, Φούντας 6, Γιανναλέτσος3

 Απ. Πάτρας: Ζαφείρης 11(2) Καπερώνης, Πετρόπουλος 5, Θανόπουλος 3(1) Λιανός 7, Κορωνίδης 7(1) Δανιήλ 12, Λυμπερης 9, Μολφέτας



Spor - Trikala


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου