Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα εποχή για τις Ακαδημίες της Πράσινης Γωνιάς στα Τρίκαλα


Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ομάδας, στο γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου. Σε προπονήσεις το αντρικό και γυναικείο τμήμα






Η καρδιά των πιτσιρικάδων χτυπά στην πιο.. μπασκετική γειτονιά της πόλης. Στην Πράσινη Γωνιά συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Οι εγγραφές γίνονται κάθε Σάββατο 1-5 μ.μ. και κάθε Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Τις ίδιες ώρες διεξάγονται και οι προπονήσεις των παιδιών της Ακαδημίας, υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Παπαβασιλόπουλου και της Αθηνάς Τσακνή, η οποία έχει παράλληλα την ευθύνη του γυναικείου τμήματος, αλλά και των κορασίδων της ομάδας.

Την υψηλή εποπτεία του προγράμματος έχει ο έμπειρος τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Κώστας Θάνος ο οποίος τα τελευταία 30 χρόνια έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα ταλέντα του τρικαλινού μπάσκετ.
Στα παιδιά, αγόρια και κορίτια, που εγγράφονται στην ομάδα παρέχεται αθλητική φανέλα της Πράσινης Γωνιάς, αθλητικό σακίδιο και αναμνηστικά μπρελόκ.


Σε προπονήσεις το αντρικό και γυναικείο τμήμα

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία τόσο του γυναικείου τμήματος, όσο και της αντρικής ομάδας της Πράσινης Γωνιάς. Οι γυναίκες θεωρούνται από τα φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ και αναμένεται με ενδιαφέρον η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο αντρικό τμήμα ο κορμός της ομάδας, ο οποίος έχει φέρει επιτυχίες ανόδου και πλασαίσματα σε υψηλές βαθμολογικές θέσεις στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, παραμένει σταθερός.

Έτσι ο Γ. Παπαβασιλόπουλος που θα κοουτσάρει φέτος την ομάδα, πάντα με τον Κ. Θάνο ως τεχνικό σύμβουλο, θα έχει στη διάθεσή του τους: Γιώργο Σίμο, Νίκο Τσίρο, Ντόρη Τσάτσο, Νικολάου, Μιχάλη Κωτούλα, Χρήστο Μπρέντα, Κώστα Καρδούτσο, Βασίλη Αλεξίου, ενώ στο δυναμικό της Πράσινης Γωνιάς προστίθεται ο έμπειρος σμολ φόργουορντ Δημήτρης Αλεξίου. Στις προθέσεις των διοικούντων είναι να προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, και τουλάχιστον τέσσερα από αυτά να συμμετέχουν κάθε Σάββατο, εναλλάξ, στους επίσημους αγώνες.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου