Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ρυθμική γυμναστική στα Τρίκαλα


Υπό εξέταση οι υποδομές της πόλης μας για τους Μεσογειακούς
Βάσει του δελτίου που έχει αποστείλει ο Δήμος Τρικκαίων εδώ κι αρκετούς μήνες στην Γ.Γ. Αθλητισμού στους προτεινόμενους χώρους περιλαμβάνονται το Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ,το Εθνικό Στάδιο Τρικάλων και το βοηθητικό γήπεδο του Εθνικού Σταδίου.





Αυτοψία στους διαθέσιμους χώρους της πόλης των Τρικάλων, που προτείνονται ως κατάλληλοι για τη διεξαγωγή αθλημάτων στη διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη από αντιπροσωπεία της Γ.Γ. Αθλητισμού. Στόχος είναι η καταγραφή των αθλητικών υποδομών της πόλης και της κατάστασής τους προκειμένου στο πλαίσιο μίας επανεξέτασης της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων να διερευνηθούν εγκαταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.




Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το όλο θέμα θα επανεξεταστεί προκειμένου να βρεθούν «οικονομικότερες» λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Πέμπτη οι εκπρόσωποι της Γ.Γ. Αθλητισμού θα καταγράψουν τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν με μικρές βελτιώσεις να αξιοποιηθούν.

Όπως ενημερώθηκε ο κ. Ταμήλος από το στέλεχος της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ισμήνη Μπούσιου, η πολιτική ηγεσία της Γ.Γ. Αθλητισμού ενδιαφέρεται να μάθει σε τι φάση ετοιμότητας είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο δεδομένου ότι γίνεται μία γενικότερη συζήτηση για τους Μεσογειακούς προκειμένου να αξιοποιηθούν οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις και να μην κατασκευαστούν νέες.


«Είναι μία θετική εξέλιξη για εμάς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τη διεξαγωγή αγωνισμάτων στην πόλη των Τρικάλων κατά τους Μεσογειακούς Αγώνες. Αυτή τη στιγμή η Γ.Γ. Αθλητισμού κάνει μία περιστολή δαπανών για να γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις. Ο Δήμος Τρικκαίων εδώ και καιρό έχει προχωρήσει στην ενημέρωση που ζητήθηκε από τη Γ.Γ. Αθλητισμού. Εμείς την ετοιμότητα των υποδομών την έχουμε δώσει. Την Πέμπτη τα στελέχη της Γ.Γ. Αθλητισμού θα προχωρήσουν σε αυτοψία κι αναλόγως θα κρίνουν την καταλληλότητα» αναφέρει σχετικά ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος. Εκείνο που τονίζει είναι ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από την κ. Μπουσίου, το κλιμάκιο θα εξετάσει την καταλληλότητα των χώρων με προτεινόμενο άθλημα τη ρυθμική γυμναστική.








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου