Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Έναρξη για τις Ακαδημίες της Δήμητρας


Ξεκινούν τις προπονήσεις στη Μπαλκούρα τα τμήματα υποδομής (Παιδικό, Προπαιδικό και Τζούνιορ) ενώ θα λειτουργήσει Σχολή τερματοφυλάκων στη Μπαλκούρα σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ





Την Τετάρτη άρχισαν τις προπονήσεις  οι  γεννηθέντες 1995-1996 και το Προπαιδικό (γεν. 1997-1998) στις 3 μ.μ, ενώ σήμερα  θα βρεθούν στα γήπεδα της Μπαλκούρας οι Τζούνιορς (γεν. 1999-2005) στις 6.15 μ.μ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν αλλάζει το προπονητικό τιμ  στα τμήματα υποδομής της Δήμητρα Απόλλων.  Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας , οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στις προπονήσεις των μικρών παιδιών δίνοντας τις ανάλογες κατευθύνσεις προς τους συνεργάτες τους εμπιστεύονται για μια χρονιά ακόμα τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής  με ειδικότητα το ποδόσφαιρο κ. Νεοφώτιστο, Καπάκο, Πισκόϊα και Πάτρα, ενώ δεν αποκλείεται, αν και όσο χρειαστεί να έχουν την υποστήριξη και από άλλους εκπαιδευτικούς-προπονητές.

Σχολή τερματοφυλάκων

Η εκπαίδευση των τερματοφυλάκων είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία η οποία απαιτεί επιπλέον χρόνο και γνώσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν, επιστημονικά και εμπειρικά τη συγκεκριμένη θέση.

Φέτος, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας θα λειτουργήσει σχολή τερματοφυλάκων σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ  Τρικάλων.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ερασιτεχνικής ομάδας

Χωρίς προβλήματα και με διάθεση για το καλύτερο συνεχίζεται η προετοιμασία της ερασιτεχνικής ομάδας της Δήμητρα Απόλλων.

Αποτελούμενη και φέτος κυρίως από νεαρούς παίκτες η ομάδα διανύει το στάδιο της προετοιμασίας της με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Κάθε μέρα που περνάει μπαίνουν οι βάσεις στους ποδοσφαιριστές, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος αλλά και να χαρούν το ποδόσφαιρο, παίζοντας σωστά.

Σήμερα (6 μ.μ) η Δήμητρα Απόλλων θα βρεθεί στο γήπεδο της Μπάρας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον τοπικό Αχιλλέα, ο οποίος έχει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Θα είναι ένα χρήσιμο τεστ ώστε να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για τους  παίκτες ώστε να εντοπιστεί  που και πόσο χρειάζονται διορθωτικές παρεμβάσεις.


Πολλές φορές  έχουμε τονίσει, ως  υπεύθυνοι της Δήμητρα Απόλλων,  πως μπορεί  ο ρόλος μας να είναι να διδάξουμε στα παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου, ιδιαίτερη όμως βαρύτητα δίνουμε στην ψυχαγωγία και την άθληση γενικότερα, αλλά και στην επιμονή μας προς τις σχολικές υποχρεώσεις, αφού αυτές αποτελούν για μας πρωταρχικό στόχο κάθε νέου μιας και ο επαγγελματικός προσανατολισμός βρίσκεται στο επίκεντρο, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή.

Και σ’ αυτόν τον τομέα νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς φέτος είδαμε αρκετά από τα «παιδιά» μας να παίρνουν φοιτητικό εισιτήριο αποδεικνύοντας , μεταξύ άλλων, πως  όταν υπάρχει μεθοδική οργάνωση και όρεξη, μπορεί να συνδυαστεί ποδόσφαιρο και διάβασμα, έστω και αν οι ώρες είναι περιορισμένες, όπως και οι ευκαιρίες.

Συγχαίρουμε και δημόσια τους αθλητές μας: Μουστάκα Δ. (Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων), Κουτσονικόλα Β. ( Χρηματοοικονομική και Τραπεζική διοίκηση), Αρκούδα Η. (Πολιτικών Μηχανικών), Λαμπράκη Κ. (Μηχανικών Αεροσκαφών), Τσίκο Μ. (αυτοματισμού), Τσιμπούκη Δ. ( Μαθηματικό), Μιχαήλ Χ. (Οικονομικών Επιστημών) και Στεργίου Χ. (Διοίκηση επιχειρήσεων), για τις σχολικές τους επιτυχίες και τους ευχόμαστε καλή φοιτητική διαδρομή, αφήνοντας πίσω τους μόνο θετικές αναμνήσεις, απόρροια όχι μόνο της  ποδοσφαιρικής τους αξίας αλλά και του άψογου  χαρακτήρα τους.

sportrikala.gr

Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: