Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Απο την Θεσπρωτία ο διαιτητής στον αγώνα του ΑΟΤ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο


- Ο αγώνας Κυριακή 12/09/2010 και ώρα 16:45.
- 6-0 στο φιλικό με τα super market Βερόπουλος χθες
- Εξόρμηση των «Σακαφλιάδων» στο Αγρίνιο





Ο Κομίνης Γιώργος του συνδέσμου Θεσπρωτίας κληρώθηκε να διευθύνει το μάτς της πρεμιέρας στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και των Τρικάλων


Στ. Παναιτωλικός Αγρ. 16:45 Παναιτωλικός-Τρίκαλα

Διαιτητής: ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)
Βοηθοί: ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ), ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΠΡΕΒΕΖΑΣ)


Εξόρμηση των «Σακαφλιάδων» στο Αγρίνιο

   


Οι «Σακαφλιάδες» θα ακολουθήσουν τον ΑΟΤ στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό


Ο Σ.Φ.Τ "Sakafliades Club" ανακοινώνει τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, θα πρέπει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής να έχουν παραλάβει το εισιτήριο τους που κυμαίνεται στην τιμή των 12 ευρώ. Απο εκεί και πέρα, κανένας άλλος δεν θα μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή.

Ο αγώνας είναι την Κυριακή 12/09/2010 και ώρα 16:45.

Ώρα αναχώρησης από την Κεντρική Πλατεία στις 11.30 την Κυριακή.

Δ/νση: Βασ.Τσιτσάνη & Κλεμανσώ γωνία - 2ος όροφος

Τηλ. επικοινωνίας: 2431100934 - 6981638625 - 6978232413 (09:00-15:00 και 19:00-23:00)

**Για τους φιλάθλους της ομάδας μας που βρίσκονται εκτός Τρικάλων, ο τρόπος παραλαβής του εισιτηρίου είναι να καταθέσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου στο καταθετικό λογαριασμό 0239525011014 στην Τράπεζα PROBANK, με την ένδειξη του ονόματός τους.


6-0 στο φιλικό με τα super market Βερόπουλος


Μπροστά σε σχεδόν άδειες κερκίδες ,ομάδα βασικών του ΑΟΤ αντιμετώπισε ομάδα επιλέκτων των καταστημάτων Βερόπουλος σε φιλικό παιχνίδι



Μετά την ατυχή έμπνευση για φιλικό στην Θεσσαλονίκη με τον Ωδυσσέα Κορδελιού σήμερα και πάλι οι ιθύνοντες του ΑΟΤ αποφάσισαν ενάντια στην λογική οτι η ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμάσιας αποδέχτηκε πρόσκληση για φιλικό απο ερασιτεχνικό συγκρότημα των καταστημάτων Βερόπουλος .Ο αγώνας δεν ειναι για ιδιαίτερη κριτική και χαλαρά τα τρικαλα νίκησαν με 6-0.Ευτηχώς για τον Σκάγλια που απέφυγε τα χειρότερα καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και για προληπτικούς λόγους εγκατέλειψε τον αγώνα .

 Τα Τρίκαλα νίκησαν με 6-0 ενώ είχαν και ένα χαμένο πέναλτι. Το φιλικό έγινε από υποχρέωση και πριν από αυτό, ο Σάββας Παντελίδης προπόνησε κανονικά τους ποδοσφαιριστές ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για να μην ξεφύγουν από το πρόγραμμά τους.

Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Αντρεϊνι και Ζίλιτς οι οποίοι απ΄ ότι φαίνεται θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους καθώς δεν έχουν ικανοποιήσει καθόλου.

Δεν έπαιξε επίσης ο Κοντογουλίδης για να μην καταπονηθεί παρά μόνο προπονήθηκε.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μπαριέντος, Στεπάνοβιτς, Μανουσάκης, Χρήστου και δύο ο Παλάσιος ενώ έχασε πέναλτι ο Μπριλάκης.

Ήταν πάντως μια καλή προπόνηση για τους τερματοφύλακες Ζαφείρη και Πουρή οι οποίοι έπαιξαν από ένα ημίχρονο με την ομάδα του Βερόπουλου.

Στο Β΄ μέρος κάτω από τα δοκάρια του ΑΟΤ ήταν ο Τόλιος ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του.

Δεν υπήρξε ανησυχία για τον τραυματισμό στο πρώτο μέρος του Σκάγκλια ο οποίος βγήκε από το ματς για προληπτικούς λόγους.

ΑΟΤ ( Α΄ μέρος) : Πουρής, Ριζογιάννης, Μπουκουβάλας, Γιώτας, Ντόϊκιτς, Σκάγκλια, Κόρμπος, Μανουσάκης, Μπαριέντος, Ρούσεφ, Στεπάνοβιτς.

ΑΟΤ ( Β΄ μέρος) : Τόλιος, Μπακομήτρος, Μουρκάκης, Μπριλάκης, Γεωργίου, Βελέτης, Παλάσιος, Μίνγκας, Τελκίνσκι, Σαββίδης, Χρήστου.



Βερόπουλος: Ζαφείρης, Πελεκάνος, Μπακόλας, Σιδηρόπουλος, Αθανασέλης, ΠάΤαρος, Δεβερώνης Α., Δεβερώνης Δ., Μαβίδης, Χρυσοδωράς, Αχαμνός.

Έπαιξαν και οι Πουρής, Καρανούδης, Κουλτουρίδης, Ηγούμενος, Πέτρου, Χατζηνικολάου.

Διαιτητές: Μανασής-Μαργιώλης-Παπανικολάου



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου