Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

"Πέταξε" για Ολλανδία ο Ταμέρους



Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα αποτελεί από σήμερα ο Χέρτζιαν Τάμερους. Ο Ολλανδός επιθετικός που δεν ικανοποίησε με την προσφορά στην ομάδα των Τρικάλων, έλυσε την συνεργασία του και αποτελεί παρελθόν ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος φορ πέταξε ήδη για την Ολλανδία.




Σε καμία περίπτωση ο Ταμέρους δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα ενώ οι Τρικαλινοί φίλαθλοι θα τον θυμούνται μόνο για την ασίστ του στον Μανουσάκη στο ματς του κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.


Η αλήθεια είναι πως την εκτελεστική του δεινότητα την απολαύσαμε μόνο μέσα από το youtube καθώς σε καμία περίπτωση δεν εγκλιματίστηκε στην ομάδα ενώ στατιστικά να σημειώσουμε πως αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια χωρίς να σημειώσει γκολ.


Οι πληροφορίες πάντων αναφέρουν πως ο Ταμέρους θα κάνει προσφυγή κατά των Τρικάλων.

goaltrikala






Δημοσίευσέ το στο:

5 σχόλια:

  1. Kαιρός ήταν να φύγει το παλτό που μας κουβάλησαν!Αλλά δε φταίει αυτός, φταίει ο μαλάκας που τον έφερε και συ που τους γλείφεις αυτούς να σου πετάξουν κανένα ξεροκόματο κακομοίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεσαι, όπως φαίνεται και στο αντίστοιχο τόπικ σου http://fatsimaremag.blogspot.com/2009/08/blog-post_5529.html πριν λιγο καιρό. Ξέρεις καντάρια μπάλας τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ανεβάσω και μια φωτο με μερικούς που έβγαλε ο Ταμέρους όταν ήρθε Τρίκαλα. Θάχει πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αφήνεις την μπάλα να πας να πήξεις λίγο γάλα λέω γω!χεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή