Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Αποσύρει ο Γ. Σακελλαρίου την υποψηφιότητα για τον νέο Δήμο Φαρκαδόνας


Δεν έδωσε το παρών στη συνάντηση της ΝΟΔΕ, στην οποία οι Θ. Μεριβάκης και Θ. Ζιώγκος επέμειναν στις θέσεις τους






Θέμα ημερών, πιθανόν ακόμη και ωρών, θα πρέπει να θεωρείται η επίσημη απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Γιάννη Σακελλαρίου, για τον νέο Δήμο Φαρκαδόνας. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες επικράτησε μια έντονη φημολογία μη κάθοδου του γιατρού στις εκλογές. Όπως φαίνεται δεν επρόκειτο για απλή φημολογία, αλλά για βάσιμες πληροφορίες. Το πότε ο ίδιος θα δηλώσει δημόσια τους λόγους της απόσυρσής του δεν έχει ξεκαθαριστεί. Εκείνος θα επιλέξει.

Πάντως και το γεγονός ότι ο κ. Σακελλαρίου δεν παρέστη στη σύσκεψη που συγκάλεσε τη ΝΟΔΕ την Παρασκευή, με την συμμετοχή και των άλλων δυο συνδιεκδικητών της δημαρχίας, των κ.κ. Μεριβάκη και Ζιώγκου, καίτοι ο ίδιος την είχε ζητήσει, λέει πολλά.

Πια αλλάζουν οι ισορροπίες και τα δεδομένα στην περιοχή και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο γιατρός πάρει θέση υπέρ κάποιου συνδυασμού, αλλά και τι στάση τελικά θα τηρήσουν όσα από τα στελέχη είχαν εκδηλωθεί υπέρ του.

Πάντως και ο κ. Μεριβάκης και ο κ. Ζιώγκος αισιοδοξούν. Οι δυο ανέβηκαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ την Παρασκευή, συζήτησαν με τον πρόεδρό της κ. Ν. Μουζακιάρη και επέμειναν στις θέσεις του. Προχωρούν κανονικά, μιας και έχουν ήδη έτοιμους τους συνδυασμούς τους και δεσμεύτηκαν ο καθένας να δώσει με ευπρέπεια και ήθος τον αγώνα του. Δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους αντιπαράθεση, ίσα-ίσα που τους «ενώνει» η προοπτική της συνεργασίας στον δεύτερο γύρο, εάν κι εφόσον χρειαστεί.

B.A.
 
 
 

Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: