Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Βρε Χάρη, με στεναχωρείς... Σαμποτάζ κάνεις στον Ταμήλο;


Κάνανε τα φρικιά εκδήλωση διαμαρτυρίας στα Τρίκαλα και τόχεις κάνει "είδηση" της εβδομάδας; Τίποτα άλλο δεν έγινε στην πόλη αυτές τις μέρες;






Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους κρατούμενους των Φυλακών Πάλλη και Τσουβαλάκη έγινε  στην πόλη μας γράφει ο haris στην επίσημη του δήμου.!

Βήμα των αναρχικών τόκανες το trikalacity ρε Χάρη. Τράβα κάνε κανα ρεπορταζ στο Φλαμούλι, τα Σαράγια, τον Πύργο και το Κηπάκι να σου πουν προβλήματα οι δημότες, μίλα με Πάγκαλο και Φουντούνα, αυτοί θα...σε ψηφίσουν και σένα και τον Ταμήλο. σαμποτάζ του κάνεις; 


Διαβάστε τις παπαριές που γράφουν και τις αναδημοσιεύει βρε παιδιά....

Η μεγαλύτερη παπαριά είναι αυτή στο τέλος που λένε στοχοποιώντας: "ο κοινωνικός λειτουργός των φυλακών γιατί αντί να είναι στο πλευρό των κρατουμένων έχει περάσει στο στρατόπεδο της καταστολής ακολουθώντας φασιστική ημίθεη τακτική".


Δήμαρχε "μάσ'τον" μου φαίνεται δεν ξέρεις τι σου γίνεται...
Έκανε και φωτορεπορταζ...τρομάρα του:



Το...ρεπορταζ:



Πορεία μέχρι το Νοσοκομείο Τρικάλων όπου νοσηλεύεται ο κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων Βαγγέλης Πάλλης που πρόσφατα είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένος στο κελί του μετά από απόπειρα αυτοκτονίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι αρκετά άτομα, νεαρής κυρίως ηλικίας, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της συγκέντρωσης αλληλεγγύης της Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων.

Επίσης άτομα του αναρχικού χώρου διένειμαν και φυλλάδιο στον κόσμο όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά ότι «χιλιάδες έγκλειστοι βρίσκονται στοιβαγμένοι  σε χώρους και κελιά με χωρητικότητα μόνο για τους μισούς, στερούνται ορθής ιατρικής περίθαλψης που χορηγείται από γιατρούς ανδρείκελα του σωφρονιστικού συστήματος, περιμένουν της πολυπόθητες άδειες και την υπό όρους απόλυση που νόμιμα δικαιούνται και που παράνομα οι κοινωνικοί λειτουργοί αποφασίζουν ποιος θα τις καρπωθεί ενώ όσοι κρατούμενοι αγωνίζονται για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης στοχοποιούνται από τις σωφρονιστικές και δικαστικές αρχές με συνεχιζόμενες μεταθέσεις, ξυλοδαρμούς, απομονώσεις και δολοφονίες».

Στο κείμενο επίσης χαρακτήριζαν σαν κρατική απόπειρα δολοφονίας ενός αγωνιζόμενου ανθρώπου που συμμετείχε ενεργά στην εξέγερση των φυλακών Τρικάλων το 2006 και αργότερα στο Μαλανδρίνο πήρε μέρος στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 την απόπειρα αυτοκτονίας του Βαγγέλη Πάλλη που «έχει χρεωθεί με αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς και δυσμενείς μεταγωγές σε μια προσπάθεια να του κλείσουν  το σόμα και να τον εξοντώσουν ολοκληρωτικά». Αναφορά όμως γινόταν και στον κρατούμενο για κλοπές Νίκο Τσουβαλάκη που κάνει απεργία πείνας από τις 20 Αυγούστου στις Φυλακές Τρικάλων διαμαρτυρόμενος για τον τρόπο απονομής δικαιοσύνης καθώς και για το αίτημά του να μεταβεί στις αγροτικές Φυλακές Αγιάς Χανίων Κρήτης προκειμένου να φροντίζει τον επίσης έγκλειστο και ανάπηρο από εγκεφαλικό αδελφό του.

Τέλος στο κείμενο γινόταν λόγος για συνθήκες κολαστηρίου στις Φυλακές Τρικάλων καθώς 700 κρατούμενοι έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης αφού τους επιτρέπεται μόνο για 45 λεπτά το πρωί και 45 λεπτά το βράδυ η πρόσβαση στο νερό ενώ καταγγελλόταν  και ο κοινωνικός λειτουργός των φυλακών γιατί «αντί να είναι στο πλευρό των κρατουμένων έχει περάσει στο στρατόπεδο της καταστολής ακολουθώντας φασιστική ημίθεη τακτική».

Χάρης Μαντέλλος

http://www.trikalacity.gr/art/sygkentrosi-allileggyis-stoys-kratoymenoys-ton-fylakon-palli-kai-tsoybalaki-egine-simera-stin-po




Δημοσίευσέ το στο:

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ...ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΤΕΤΟ...ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΕΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ DEALS ΤΟ BROTHERS ΟΙ ΚΟΛΟΙ...ΑΥΤΑ....Ε ΝΑΙ ΡΕ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΟΘΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ FATSIMARE ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ!!!ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΛΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αναρχικος χαρουλης εβριζε τον ταμηλο τοσο καιρο (ασχετα αν αυτος τον βολεψε στον δημο να τα ξυνει ολη μερα)τωρα που ο πατερας του βασιλης μαντελος κατεβενει με τον ταμηλο ολα μελι γαλα.οπου φυσαει ο ανεμος ο "αναρχικος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή