Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Έπαθλο λάπτοπ για την δημιουργία λογότυπου Συνδυασμού στην Θεσσαλία


Σε διαγωνισμό λογότυπου για τον Συνδυασμό του, προχωρά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας.





Το κάλεσμά του απευθύνεται σε νέες και νέους καλλιτέχνες, σχεδιαστές και γραφίστες από όλη την Θεσσαλία και η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων, ολοκληρώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι προτάσεις των διαγωνιζόμενων θα κριθούν με βάση την τεκμηρίωση της ιδέας και των αρχών σχεδιασμού, τη λειτουργικότητα, την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα και το ικανοποιητικό γραφικό αποτέλεσμα. Επιπλέον θα ληφθούν υπόψη τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και η δυνατότητα αναπαραγωγής των σχεδιαζόμενων λογοτύπων σε όλα τα μέσα.

Οι λέξεις-κλειδιά που θα δοθούν ως αρχική ιδέα και κατεύθυνση για το σχεδιασμό λογότυπου είναι: «Δημιουργία, Θεσσαλία, Κέντρο, Παραγωγή, Καινοτομία, Περιβάλλον, Ανάπτυξη, Εξέλιξη». Οι παραπάνω λέξεις-κλειδιά δεν είναι δεσμευτικές.
Η πρόταση τελικά που θα αξιολογηθεί ως καλύτερη θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση και θα επιβραβευτεί με ένα ηλεκτρονικό αναγνώστη βιβλίων (e-book reader) τελευταίας τεχνολογίας.

Όσοι διαγωνιζόμενοι (ή ομάδα διαγωνιζομένων) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλουν την πρότασής τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δεν θα δημοσιευτούν εκτός από τα στοιχεία εκείνων που τελικώς θα επιλεγούν. Κάθε πρόταση θα πρέπει να αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: yp.per.thessalias@gmail.com.

Περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήματα για τον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: www.papatolias.gr ή να αποστέλλονται στη διεύθυνση: yp.per.thessalias@gmail.com.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου