Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Αναβαθμίζεται η Πλατεία Δικαστηρίων στα Τρίκαλα


Ολοκληρώνονται εντός των ημερών τα έργα αποκατάστασης και αισθητικής αναβάθμισης στην πλατεία Δικαστηρίων καθώς και στην νησίδα της οδού Αλβανικού Μετώπου που βρίσκεται μπροστά από αυτή.





Όπως είναι γνωστό στη συγκεκριμένη νησίδα, κάτω από την οποία βρίσκεται το υπόγειο πάρκιν του Δήμου, είχαν παρατηρηθεί προβλήματα που είχαν να κάνουν με πλημμελή στεγανότητα των παρτεριών της. Η στεγανότητα ήταν απαραίτητη να αποκατασταθεί καθώς δημιουργούσε προβλήματα στη λειτουργία του υπόγειου πάρκιν.



Έτσι, το προηγούμενο διάστημα συνεργείο του Δήμου είχε ολοκληρώσει τις εργασίες μόνωσης τόσο των παρτεριών όσο και των πλακοστρωμένων χώρων. Με την αποκατάσταση της μόνωσης, άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης της πλακόστρωσης και της οριστικής διαμόρφωσης του χώρου της νησίδας. Οι εργασίες αυτές ολοκληρώνονται εντός των ημερών.


Να σημειωθεί ότι η νέα πλακόστρωση έχει γίνει με αντιολισθητικές πλάκες πεζοδρομίου, ενώ το βάθρο όπου έχει στηθεί το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου έχει πλαισιωθεί με μάρμαρο.




Παράλληλα συνεργείο της Γεωπονικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων προχωρά στην φύτευση καλλωπιστικών λουλουδιών και πρασίνου με την οποία και θα ολοκληρωθεί η συνολική εικόνα της πλατείας.

Με το έργο αυτό αποκαθίσταται και αναβαθμίζεται μια κεντρικότατη πλατεία της πόλης μας καθώς επίσης λύνονται και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το υπόγειο πάρκιν που εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό κατόχων Ι.Χ. που εργάζονται ή επισκέπτονται καθημερινά το κέντρο της πόλης μας.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου