Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Πολεμάνε τα blogs και τους αγνούς (δημοσίους υπαλλήλους) ρεπόρτερς... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του fatsimare.


Το fatsimare διαμαρτύρεται και εκφράζει την αγανάκτησή του για την ανακοίνωση της ένωσης επαγγ. φωτογράφων Τρικάλων που στρέφεται κατά συναδέλφου "σαϊτά".!






Στα πλαίσια αυτής της ανακοίνωσης το "f" αναστέλλει τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών σε "Million Dollars", "Ρίτα club", "Scorpios" και (παλιό) "Ali Baba' μέχρι νεοτέρας καθώς "εμπίπτουν (κάργα) στο νόμο περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων".

Το fatsimare επίσης ποτέ δεν είπε ότι είναι ΜΜΕ. Το έχουμε τονίσει κατ επανάληψη ότι:
Το fatsimare είναι Δεσμευτικά...Αδέσμευτο - Ύποπτα...Καχύποπτο - Υποκειμενικά...Αντικειμενικό και...Σοβαρά-Χαζοχαρούμενο.!



Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών Φωτογράφων του Νομού Τρικάλων


Η Ενωση Επαγγελματιών Φωτογράφων Νομού Τρικάλων μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Τρικάλων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση



Με αφορμή τις αντιδεοντολογικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε τρικαλινό blog ιδιοκτησίας τραυματιοφορέα του ΕΚΑΒ και προκάλεσε την οργή των τρικαλινών και την άμεση αντίδραση της Υπ. Υγείας Ξενογιαννακοπούλου και του προέδρου του ΕΚΑΒ Ελλάδος κ. Παπαευσταθίου ως ένωση επαγγελματιών φωτογράφων του νομού Τρικάλων θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα εξής:

Α. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες εμπίπτουν στο νόμο περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων, διότι επουδενή δεν φωτογραφίζουμε ή δημοσιεύουμε πρόσωπα τραυματιών.

Β. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός δημόσιος υπάλληλος να φωτογραφίζει - δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό και να αυτοαποκαλείται φωτογράφος των ΜΜΕ, στερώντας το μεροκάματο από δεκάδες συναδέλφους τους.

Επίσης αποστέλλουμε τους κανόνες δεοντολογίας του επαγγελματία φωτογράφου, όπως έχει θεσπιστεί από την πανελλήνια ομοσπονδία φωτογράφων



Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος
Θανάσης Μάνθος

Ο Γραμματέας
Στέργιος Παπαγεωργίου






Δημοσίευσέ το στο:

10 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FATSIMARE...Ο ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥΣ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ,ΚΑΤΙΝΙΑΣ,ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ!ΤΟ FATSIMARE ΚΑΙ Η ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΟΝΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλάσε μάγκα, να φουμάρω...

    fatsimare, την έβαψες. Έχει και στα Τρίκαλα κουκουλοφόρους αν δεν το κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουκούλα, κουκούλα, κουκούλα...

    Κάτι έχω ακούσει για κουκουλοφόρους που δρούσαν επί Γερμανικής κατοχής...

    Θάχουμε τα ίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΒΡΟΜΑΕΙ ΣΥΨΗ ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ Η ΤΟ ΘΑΒΕΙΣ Η ΤΟ ΚΑΙΣ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σχολιάσω μόνο την ουσία της είδησης χωρίς τα γύρω γύρω:

    Απλά ΑΤΥΧΗΣ η ανακοίνωση της Ένωσης.

    Για ένα θέμα όπου δεν έχει άμεσο συμφέρον-λόγο να παρέμβει, βγάζει ανακοίνωση χρησιμοποιώντας μία γενική αρχή και ένα "επιχείρημα" που μόνο επιχείρημα δεν είναι...

    1ον) Δεν υπάρχει φωτογραφία που να εικονίζει τραυματία ΠΟΛΙΤΗ. Όχι αθλητή ή κάτι άλλο, προσοχή!
    2ον) Για να ανεβάζει κάποιος φωτογραφίες στο διαδίκτυο, πρέπει να είναι πιστοποιημένος φωτογράφος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία;

    Και ας μας πει κάποιος υπεύθυνα αν μπορεί κανείς να δημοσιεύει εικόνες με πρόσωπα από δημόσιους και ιδιωτικούς, κλειστούς ή ανοικτούς χώρους και να βγάζει χρήματα (άμεσα ή έμμεσα) από αυτές τι εικόνες, χωρίς την έγγραφη άδεια των προσώπων αυτών.


    Άκου στερεί μεροκάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. fatsimare o protos o anonimos prepei na einai poli magas. na filagesai. xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τα σαϊτια πλέον δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Θα κατουράμε και θα μας βάζουν στο δίκτυο .Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Στο τέλος όλοι θα έχουν ένα μπλογκ ή μπλοκ και ο ένας θα φωτογραφίζει τον άλλο.
    Για τον πρώτο περί Ασκληπιού. Τι σου φταίει ο δρόμος ρε και θα ρίξεις μολότοφ; Η Ασκληπιού έχει ιστορία. Αν δεν σου αρέσει μην πατάς. Πήγαινε στο ποτάμι να πάρεις αέρα.
    ΑΝΤΙΠΟΡΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή