Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματα ο Σύλλογος Ερασ. Ποδοσφαιριστών Τρικάλων


Πριν από λίγους μήνες, για πρώτη φορά και με τις αδυναμίες του «πρωτάρη» έκανε την εμφάνισή του στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλικό παιχνίδι  με τον Σύλλογο  Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή της Λάρισας.





Ο Σ.Ε.Π Τρικάλων είναι εδώ…

Μια συνάντηση γνωριμίας με τον γειτονικό σύλλογο, ο οποίος έχει εμπειρίες στο χώρο και από τη πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας, ώστε να υλοποιήσουμε και εμείς τον «δικό» μας σύλλογο, ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά με τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και θα έχει σκοπό τη βοήθεια και την υποστήριξή του, είτε σε « καλές» είτε σε «κακές» στιγμές.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο υπό σύσταση ΣΕΠ Τρικάλων πραγματοποίησε νέο φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον ΣΕΠ της Κύπρου “Μεσόγειος»  αποτελούμενος από Μικτή ομάδα Ελλήνων και Κυπρίων , ο οποίος βρέθηκε στα Τρίκαλα, μετά από πρόσκλησή μας και αφού συμμετείχε σε ποδοσφαιρική περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι το οποίο είχε φιλικό και μόνο χαρακτήρα, υπήρξε και συνάντηση στην οικογενειακή ταβέρνα «Το κατώγι» εκεί όπου πέρα από το «πλούσιο» φαγοπότι τα μέλη των δύο συλλόγων αντάλλαξαν απόψεις προκειμένου να βαδίσει σωστά και ο Τρικαλινός σύλλογος.

Ανάμεσα από τις δύο φιλικές συναντήσεις βρέθηκε στα Τρίκαλα και ο πρόεδρος του ΣΕΠ Πειραιά κ. Σιδηρόπουλος, ένας ακούραστος εργάτης του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος  με τις πολύτιμες συμβουλές του μέσα από την εμπειρία της ενασχόλησή του με τον χώρο που αγαπάει και υπηρετεί έδωσε τα… φώτα του.

Τα επόμενα βήματα του Σ.Ε.Π είναι σημαντικά αφού αφορούν την ύπαρξή του και τον τρόπο λειτουργίας του, μέσα από «καθαρές» διαδικασίες. Ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες το καταστατικό του συλλόγου, ενώ  μετά από τις  πρώτες επαφές πολλοί ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  βλέπουν με «θετικό» μάτι την ύπαρξη του συγκεκριμένου συλλόγου, γεγονός που αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια της προσπάθειας σε μια εποχή όπου ο «ερασιτέχνης» έχασε πολλά από την ύπαρξή του.

Ο δρόμος του υπό σύσταση ΣΕΠ δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού για τον ποδοσφαιρικό νομό μας είναι κάτι… καινούργιο και όπως λέει ο σοφός λαός «κάθε αρχή και δύσκολη».

Με την συμπαράσταση όμως της ΕΠΣΤ και των αρχών του νομού αλλά κυρίως με την στήριξη του ερασιτέχνη Τρικαλινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετράει πολλά χρόνια από την τελευταία μαζική ενημέρωση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία, ελπίζουμε πως θα πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από το να συμβάλλουμε – όλοι μαζί- στην βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον πρόεδρο της ΕΠΣΤ κ. Μπουτζιώλη για την δωρεά μιας στολής, τον πρόεδρο του ΟΑΚΑΔΤ κ. Νάκη για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου και γενικότερα τις διευκολύνσεις που μας παρείχε στους δύο φιλικούς αγώνες του ΣΕΠ, τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Ταμήλο και τον Νομάρχη Τρικάλων κ. Βλαχογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Τρικκαίων κ. Παζαϊτη ο οποίος είναι και ο προπονητής της ομάδας του ΣΕΠ Τρικάλων καθώς και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας .

Ευχαριστούμε επίσης τους «συναδέλφους» του ΣΕΠ Λάρισας και Κύπρου, όπως και τον πρόεδρο του ΣΕΠ κ. Σιδηρόπουλο,  για την παρουσία τους στα Τρίκαλα προσφέροντας  την βοήθειά τους στα πρώτα μας βήματα.

Οσοι επιθυμούν να ενημερωθούν ή να γίνουν μέλη του ΣΕΠ Τρικάλων μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κ. Παναγιώτη Γιδόπουλο (6932660100), Μίλτο Νίκου ( 6973889633) και Δημήτρη Ζήκο (6942403714)



Η  Συντονιστική Επιτροπή


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου