Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Εγκαινιάστηκε ο δρόμος Πατουλιάς-Φανερωμένης από τον Νομάρχη Τρικάλων


Ακόμη ένα έργο οδικής σύνδεσης δύο Δημοτικών Διαμερισμάτων διαφορετικών Δήμων, εγκαινιάστηκε  από το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη.





Η οδική σύνδεση Πατουλιάς-Φανερωμένης των Δήμων Εστιαιώτιδας και Πελινναίων, είναι έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, όπου έγινε διαπλάτυνση της γέφυρας και εργασίες τεχνικών και ασφαλτόστρωσης.

Αρχικά έγινε ο αγιασμός και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Εστιαιώτιδας κ. Περιστέρη, τον Δήμαρχο Πελινναίων κ. Χατζή, τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων Πατουλιάς και Φανερωμένης, ενώ την όλη εκδήλωση προλόγισε ο αντινομάρχης κ. Αχιλλέας Αλεξίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:


«Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε σήμερα εδώ να εγκαινιάσουμε ένα έργο μεγάλης σπουδαιότητας για την επικοινωνία των χωριών του κάμπου που ήταν τόσο κοντά και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Εμείς είχαμε άριστη συνεργασία αυτά τα οχτώ χρόνια με τους δημοτικούς άρχοντες και πιστεύω ότι αυτό το έργο είναι έργο κοινό. Για αυτό και καταφέραμε με τη βοήθεια όλων να φέρουμε αρκετά χρήματα στο Νομό και πιστεύω ότι τα διαχειριστήκαμε κατά δίκαιο τρόπο.

Για την περιοχή αυτή μόνο για τα οδικά που κάναμε υπερβαίνει τα 2 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός τους. Πέρα από αυτό το δρόμο κάναμε το δρόμο της Πατουλιάς προς το Μεγαλοχώρι, τη διαπλάτυνση της γέφυρας της Φανερωμένης, Φανερωμένη - Πετρόπορο,  διαπλάτυνση της γέφυρας Φανερωμένης - Γλίνους, το δρόμο Γλίνος - Λόγγος, τη γέφυρα της Νομής, αρδευτικά, καθαρισμό της κοίτης του Ληθαίου.

Αυτός ο τόπος έχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω με την κατασκευή του Ε-65 αυτός ο κάμπος θα απογειωθεί γιατί θα μπορούν τα προϊόντα να βρίσκουνε εξόδους σε αγορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου