Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αρχή της σεζόν και για την Λέσχη 4χ4 στα Τρίκαλα


Αφού λοιπόν μπήκε ο Σεπτέμβρης με βροχούλες και πολύ καλά έκανε είπαμε και εμείς να ξεκινήσουμε τις εκδρομές για την σεζόν από αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 του μηνός.





Θα κάνουμε λοιπόν μια διήμερη εκδρομή στα ορεινά του νομού μας και θα περάσουμε και στον νομό Ιωαννίνων.
Η εκδρομή θα ξεκινήσει για το πρώτο γκρουπ για όσους μπορούν και όσους θέλουν να στήσουν σκηνή στο βουνό το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι από την κεντρική πλατεία και θα πάμε «Τρία ποτάμια» και από εκεί Χαλίκι.

Θα συνεχίσουμε μετά το χωριό και θα διανυκτερεύσουμε στις πηγές του Ασπροποτάμου στην δρακολίμνη «Βερλίγκα». Θα υπάρξει φωτιά και ψήσιμο εννοείται κρασάκι και τσιπουράκι.

Το δεύτερο γκρουπ για αυτούς που δεν μπορούν να φύγουν Σάββατο θα ξεκινήσει πάλι από την κεντρική πλατεία την Κυριακή το πρωί στις 9 και θα συναντηθούμε όλοι στην κορυφή «Περιστέρι» πάνω από την «Βερλίγκα». Από εκεί όλοι μαζί θα πάμε Καλαρρύτες και Συρρακο. Η διαδρομή είναι βατή για όλα τα 4χ4 και δεν χρειάζεται αυτή την εποχή ούτε καν χωμάτινα λάστιχα. Η επιστροφή υπολογίζεται την Κυριακή το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες την Πέμπτη το βράδυ στα γραφεία της Λέσχης στο πρώην στρατόπεδο «Παπαστάθη» ή στο τηλέφωνο της Λέσχης 6930708880. Καλή αρχή….

Λέσχη 4χ4 Τρικάλων





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου