Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Κακή εμφάνιση του ΑΟΤ και ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 1-0 στην πρεμιέρα

Με πολύ κακή εμφάνιση και με σωρεία προσωπικών λαθών ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο τα Τρίκαλα γνώρισαν την ήττα με 1-0.
Μόνο ενθαρρυντική δεν ήταν η εικόνα των Τρικάλων στην πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.





Ένα γκολ το οποίο τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να αποφύγουν αφού προήλθε από τραγικό λάθος του Κόρμπου που έχασε την μπάλα από τον Παππά που έκανε το γύρισμα για να πλασάρει ανενόχλητος ο Θεοδωρίδης.

Μέχρι το σημείο εκείνο πάντως τα Τρίκαλα στάθηκαν πολύ τυχερά αφού γλύτωσαν το γκολ σε πολλές περιπτώσεις.

Στην επανάληψη και με την είσοδο των Ρούσεφ, Μπαριέντος και Σπασόγεβιτς τα πράγματα βελτιώθηκαν αλλά φάσεις και πάλι δεν βγήκαν την ώρα που ο Παναιτωλικός είχε ρίξει την απόδοση του κατά πολύ.

Πάντως έστω και έτσι τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να κλέψουν τον βαθμό στην εκπνοή όταν έχασαν διπλή ευκαιρία (την πρώτη στον αγώνα με Μανουσάκη και Μπαριέντιος).

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον ΑΟΤ να χάνει στην πρεμιέρα και σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσει πολύ την εικόνα του στην συνέχεια.

Το παιχνίδι

2' Μετά απο σέντρα του Παππά ο Ριζογιάννης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ πριν τον Μπαϊκαρά
4' Λάθος του Ντοϊκιτς και ο Καραμαλίκης μόνος απέναντι στον Πουρή δεν μπορεί να νικήσει τον πορτιέρο των Τρικάλων
10' Νέο λάθος στην άμυνα, ο Γιώτας χάνει την μπάλα από τον Παππά που μπήκε στην περιοχή και πάσαρε για τον Καραμαλίκη που δεν μπόρεσε να προλάβει την μπάλα προ κενής εστίας
11' Ο Καραμαλίκης και πάλι απο κοντά έστειλε την μπάλα άουτ
18' Μετά από σέντρα του Γκόλια ο Γκούνκελ έκανε την κεφαλιά για να διώξει πάνω στην γραμμή ο Ντοϊκιτς
20' Σουτ του Παππά έδιωξε ο Πουρής που στην συνέχεια κέρδισε επιθετικό φάουλ από τον Καραμαλίκη
30' Κίτρινη κάρτα στον Μουμίν για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ριζογιάννη
44' Ο Πουρής μετά απο παρακινδυνευμένο γύρισμα του Μανουσάκη έδιωξε την μπάλα, που βρήκε πάνω στην πλάτη του Καραμαλίκη και παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα!!!
45' Ο Κόρμπος έχασε την μπάλα από τον Παππά ενώ την ήλεγχε, γύρισε την μπάλα και ο Θεοδωρίδης έστειλε ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
45+' Κίτρινη κάρτα στον Μπακάκη
79' Κεφαλιά του Σπασόγεβιτς μετά απο σέντρα του Ρούσεφ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι
90+ Σουτ του Μουμίν μπλοκάρει ο Πουρής
90+ Ο  Τζενάμο είπε διπλό όχι σε ισάριθμα σουτ των Μανουσάκη και Μπαριέντος!


Το παιχνίδι διευθύνει ο κ. Κομίνης από την Θεσπρωτία.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός: Τσενάμο, Μπακάκης, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Μπαϊκαρά (70' Δέντσας), Θεοδωρίδης, Παππάς (76' Μπουμάλ), Καραμαλίκης (57΄Καούνος)

ΑΟ Τρίκαλα: Πουρής, Μπουκουβάλας, Ριζογιάννης, Κόρμπος, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης, Γιώτας, Τελκίνσκι (56' Μπαριέντος), Ντοίκιτς, Στεπάνοβιτς (68' Σπασόγεβιτς), Σκάγκλια (31' λ.τρ. Ρούσεφ)

========================================



Παντελίδης: «Σεβαστήκαμε πολύ τον αντίπαλο»



Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στο κακό ξεκίνημα του ΑΟΤ. αποδίδοντας το στα λάθη του α μέρους και στον...σεβασμό που έδειξαν οι παίκτες στον Παναιτωλικό. Διαβάστε τις δηλώσεις του


«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα προσπάθησαν. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο δεν ήμασταν καθόλου καλοί και σταθήκαμε πολύ τυχεροί. Σεβαστήκαμε πολύ τον αντίπαλο και δεν είχαμε καθαρό μυαλό αλλά μετά την αλλαγή του Σκάγκλια και το πέρασμα του Ρούσεφ ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Κάναμε ένα λάθος σε πολύ καθοριστικό σημείο. Στην επανάληψη ρισκάραμε αρκετά αλλά δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Δεν μετράει όμως μόνο η κακή εμφάνιση αλλά ότι δεν πήραμε και τίποτα από το παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ώστε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας ενώ θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».


Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Σάββας Παντελίδης είπε πως η ομάδα έπαιξε καλά από το 15 έως το 90.



Ο Γιάννης Νταλακούρας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του σημείωσε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει παραπάνω από ένα γκολ. Κάναμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ελπίζω στο μέλλον να κάνουμε κάτι καλύτερο. Στο δεύτερο θέλαμε ακόμη ένα γκολ αλλά δεν μπορέσαμε και νομίζω ότι μετά προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα».
Γιώτας: «Θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Κώστας Γιώτας στο τέλος του αγώνα δήλωσε: «Καλή χρονιά και υγεία σε όλους. Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Λεδβαδειακό όπου θέλουμε μόνο νίκη. Θα δουλέψουμε στην προπόνηση με τον κόουτς για να διορθώσουμε τα λάθη μας».


Από την πλευρά του ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της συνάντησης Γιώργος Θεοδωρίδης σημείωσε: «Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε σήμερα γιατί ένα καλό ξεκίνημα πάντα βοηθάει. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα που έπαιξαν ανοιχτά. Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε παρά μόνο μία φορά.»


=========================================

H ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ευχαριστεί τον Παναιτωλικό



Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα  και ο μεγαλομέτοχος αυτής Βαγγέλης Πλεξίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την άριστη φιλοξενία την οποία είχαν τα μέλη της αποστολής,τόσο της επαγγελματικής ομάδας όσο και της ομάδας νέων , οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι φίλαθλοι των Τρικάλων στο Αγρίνιο, πριν , κατά και μετά τον αγώνα των ομάδων Παναιτωλικός-Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Συγχαίρει τους φιλάθλους του Παναιτωλικού οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο και χειροκροτούσαν συνεχώς τους παίκτες της ομάδας τους και είχαν φίλαθλη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού για τη νίκη αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας  οι οποίοι σε μια δύσκολη έδρα και με το άγχος της πρεμιέρας αλλά και το γεγονός ότι ο ΑΟΤ ξανάπαιξε στη Β΄ Εθνική μετά από μια δεκαετία προσπάθησαν για το καλύτερο.

Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε και ελπίζουμε ότι η ομάδα μας θα βρει το δρόμο της στη συνέχεια και θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων.

Δυσυτυχώς όμως και μετά από κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα   ορισμένοι κατά τη διάρκεια του αγώνα έκαναν αρνητικά σχόλια για την ομάδα μας και έδιναν λάθος πληροφορίες στο Τρικαλινό φίλαθλο κοινό.

Η ομάδα των Τρικάλων θέλουν δε θέλουν συγκεκριμένοι Τρικαλινοί θα πάει στη Σούπερ Λίγκα.  Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι να είναι σίγουροι γι΄ αυτό .

Για την ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου