Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Νίκος Λέγκας στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Επισκέφθηκε τα τμήματα του κτιρίου που υπέστησαν ζημιές


Το Χρηματιστήριο Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας, μετά την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε νωρίς το πρωί. Τον κ. Ν. Λέγκα συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ιωάννης Σιδηρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων κ. Αθανάσιος Σκορδάς.







Ο κ. Λέγκας, μαζί με τον Πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρο Καπράλο, επισκέφθηκαν τα τμήματα του κτιρίου που υπέστησαν ζημιές. Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών συνεχάρη τον κ. Καπράλο και το προσωπικό του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να λειτουργήσει σήμερα το Χρηματιστήριο κανονικά.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ. Λέγκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την παρουσία μας εδώ, θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό όλων μας για τις βομβιστικές επιθέσεις. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας που πλήττει τους θεσμούς, τη χώρα και την οικονομία.»

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών επισκέφθηκε παρακείμενα κτίρια και επιχειρήσεις που υπέστησαν επίσης μεγάλες υλικές ζημιές.




















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου