Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΒΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Στην πρώτη θέση στο ομαδικό οι στρατεύσιμοι αθλητές του στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.


Στην πρώτη θέση στο ομαδικό οι αθλητές του ΣΒΑ Τρικάλων Βράκας Κων/νος και Κοτσίρας Χρήστος με την Ομάδα του Στρατού Ξηράς με 97 Βαθμούς σύν δύο Χάλκινα μετάλια στο ατομικό
Οι στρατεύσιμοι αθλητές του ΣΒΑΤ κατάφεραν να ανεβούν στο τρίτο σκαλοπάτι των νικητών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό και την πρώτη θέση στο ομαδικό με την ομάδα του στρατού ξηράς. Τα συγχαρητήρια δέχτηκαν οι αθλητές μας από τον προπονητή τους Δημήτρη Ζαϊράκη και τον Πρόεδρο του Σ.Β.Α.Τ. Πελεκάνο Περικλή .

Οι αγώνες έγιναν στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη ξεκίνησαν την Παρασκευή και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι αγώνες πάλης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου στα Λακώνια, στους οποίους συμμετείχαν 110 αθλητές όλων των σωμάτων.

Η τελετή έναρξης των αγώνων έγινε την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ είχε προηγηθεί παρέλαση και παράταξη των αθλητών. Τον όρκο των αθλητών ανέγνωσε ο Ολυμπιονίκης και δύο φορές 3ος πρωταθλητής Ευρώπης Ξεν. Κουτσούμπας και ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον Νομάρχη Λασιθίου κ. Σήφη Αναστασάκη. Την κήρυξη των αγώνων έκανε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στον οποίο απέδωσε τιμές κατά τη άφιξή του στο ΤΕΙ άγημα του 3ου ΚΕΠ Αεροπορίας Ζήρου.

Ακολούθησε το αγωνιστικό μέρος με προκριματικούς αγώνες που συνεχίσθηκαν το Σάββατο το πρωί με τους αγώνες κατάταξης 3ης και 4ης θέσης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγιναν οι τελικοί.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Νομάρχης Λασιθίου κ. Σήφης Αναστασάκης, ο Βουλευτής κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Νίκος Πάγκαλος, ο Πρόεδρος του ΟΝΑΔΑΝ κ. Γεώργιος Μπελούκας ως εκπρόσωπος του Δήμου, ο Διοικητής του ΑΣΑΕΔ κ. Ιωάννης Λιγνός, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λασιθίου κ. Ιωάννης Βλάχος, ο Διοικητής της Ναυτικής Βάσης Κυργιαμαδίου κ. Νικ. Καραγιάννης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Μαν. Παναγιωτάκης, ο Λιμενάρχης κ. Γιάννης Μελισσουργάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου κ. Μαν. Μανιδάκης, ο Διοικητής της Αγροφυλακής κ. Στεφ. Στειακάκης, οι Αντινομάρχες Θεοδ. Πατεράκης και Μαρία Πρατσίνη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων ΤΕΙ Αγίου Νικολάου κα Φωτεινή Ψιμάρνη - Βούλγαρη, ο Προϊστάμενος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής κ. Γιάννης Δημοτίκαλης, ο Ολυμπιονίκης κ. Κων/νος Θάνου ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Πάλης, ο Πρόεδρος του «Αλμυρού» κ. Γιάννης Πατεράκης και ο προπονητής του «Αλμυρού» κ. Γιάννης Κοκολάκης.Οι νικητές των αγώνων

Οι τρεις πρώτοι νικητές των αγώνων είναι οι εξής:


Στυλ Ελληνορωμαϊκής Πάλης


Κατηγορία 60 κιλών

1ος Μανουηλίδης Απόστολος ΣΞ

2ος Δέδες Δημήτριος ΠΝ

3ος Σταύρος Κων/νος ΣΞΚατηγορία 66 κιλών

1ος Γκίκας Χρήστος ΛΣ

2ος Αποστόλου Χρήστος ΠΣ

3ος Κατουρτζίδης Χριστόφορος ΣΞ

3ος Βρακάς Κων/νος ΣΞΚατηγορία 74 κιλών

1ος Βαβίλης Αθανάσιος ΛΣ

2ος Σπανουδάκης Βασίλειος ΕΛ.ΑΣ

3ος Χριστόφορος Κων/νος ΠΣ

3ος Δημητρίου Ευστάθιος ΣΞΚατηγορία 84 κιλών

1ος Αβράμης Δημήτριος ΠΑ

2ος Μπατάλας Βασίλειος ΠΣ

3ος Νατσιούλης Δημήτριος ΕΛ.ΑΣ

3ος Μπούκης Ηλίας ΕΛ.ΑΣΚατηγορία 96 κιλών

1ος Κατσαρός Χρήστος ΕΛ.ΑΣ

2ος Βουρδάνος Κων/νος ΕΛ.ΑΣ

3ος Κοκολάκης Αρτέμιος ΠΣ

3ος Κότσιρας Χρήστος ΣΞΚατηγορία 120 κιλών

1ος Κουτσιούμπας Ξενοφών ΕΛ.ΑΣ

2ος Βουσουρέλης Αντώνιος ΣΞ

3ος Παπαδόπουλος Βασίλειος ΠΣ

3ος Σάββας Ιωάννης ΠΣΣτυλ Ελευθέρας Πάλης

Κατηγορία 60 κιλών

1ος Ογκανεσίδης Μιχαήλ ΣΞ

2ος Κεχβαϊδης Ευάγγελος ΣΞΚατηγορία 66 κιλών

1ος Λουϊζίδης Νικόλαος ΛΣ

2ος Ζούρας Νικόλαος ΠΝΚατηγορία 74 κιλών

1ος Καραθανάσης Κων/νος ΣΞ

2ος Πετράκης Σωτήριος ΠΣ

3ος Ζίτνικ Οδυσσέας ΕΛ.ΑΣ

3ος Κοσσόβας Απόστολος ΠΣΚατηγορία 84 κιλών

1ος Παυλίδης Θεοδόσιος ΠΣ

2ος Μουστόπουλος Γεώργιος ΠΣ

3ος Πελιτάρης Ηλίας ΕΛ.ΑΣ

3ος Αλιοσετσκίν Κων/νος ΣΞ
Κατηγορία 96 κιλών

1ος Κύδρος Νικόλαος ΕΛ.ΑΣ

2ος Καράκουτης Στέφανος ΕΛ.ΑΣ

3ος Παπαδόπουλος Χαράλαμπος ΣΞ

3ος Μανουηλίδης Γεώργιος ΣΞΚατηγορία 120 κιλών

1ος Συμεωνίδης Αναστάσιος ΕΛ.ΑΣ

2ος Γιαγιάς Σταμάτης ΕΛ.ΑΣ

3ος Παπαδόπουλος Ιωάννης ΣΞ

3ος Λάμπρου Αναστάσιος ΠΑΠολυνίκης Ομάδα και στα δύο στυλ Πάλης ήταν η αντιπροσωπευτική ομάδα του Στρατού Ξηράς με 97 Βαθμούς.
Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου