Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων με τη Νέα Δημοκρατία




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα είναι το τρίτο παιδί της Δέσποινας και του Δημητρίου Παπακώστα.

Γεννήθηκε στην Στοκχόλμη Σουηδίας το 1973 όπου διέμεναν και εργάζονταν οι γονείς της, όντας μετανάστες.

Στα παιδικά της χρόνια, επιστρέφοντας στην Ελλάδα όλη η οικογένεια, εγκαταστάθηκε στον τόπο καταγωγής, την Καλαμπάκα, όπου και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Ολοκληρώνοντας το Δημοτικό σχολείο, μετέβη στην πόλη των Τρικάλων όπου συνέχισε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στο 4 o Γυμνάσιο & Λύκειο Τρικάλων.

Το έτος 1991 εισήχθη στη Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου έλαβε το πτυχίο της το 1996. Από το 1997 διατηρεί Δικηγορικό γραφείο στην πόλη των Τρικάλων, όπου ασκεί μάχιμη Δικηγορία. Έχει δημιουργήσει και μια υπέροχη οικογένεια καθώς είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νικόλαο Παλιούρα και είναι μητέρα ενός παιδιού.

Στις Νομαρχιακές εκλογές του 1998 ήταν υποψήφια για πρώτη φορά σε ηλικία 25 ετών με το συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» του Κωνσταντίνου Γεωργολιού.

Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 ήταν η μοναδική γυναίκα υποψήφια που εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Ηλία Βλαχογιάννη «Τρικαλινή Πρωτοπορία», νυν Νομάρχη Τρικάλων, όπου και ήταν γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της Αστυνομικής Επιτροπής. Με την ιδιότητα ως μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Συνεδρίων, Ημερίδων, Συνδιασκέψεων και Σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Στις εκλογές του 2007 κατεβαίνει ως υποψήφια βουλευτής, για τον Νομό Τρικάλων με την παράταξη της «Νέας Δημοκρατίας».



Διεύθυνση: ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ 7-9 421 00 ΤΡΙΚΑΛΑ
Τηλ: 24310 36006
e-mail: kpapakosta@mail.gr
Επάγγελμα: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου