Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Πέντε συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς στην ΚαλαμπάκαΠέντε άτομα συνέλαβε η Αστυνομία χθες το απόγευμα για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης στην περιοχή της Καλαμπάκας.
Συγκεκριμένα, στις 5:10 το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τρικάλων, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένες ενέργειες, συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή Καλαμπάκας τρεις Τρικαλινούς, ηλικίας 49, 40 και 30 χρονών αντίστοιχα, να καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως δύο μέτρα.

Επίσης, ύστερα από έλεγχο, συνελήφθη ένας 27χρονος Καλαμπακιώτης ο οποίος κατείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,8 γραμμαρίων.

Δύο ώρες αργότερα αστυνομικοί του τμήματος Καλαμπάκας σε συνεργασία με άνδρες του τμήματος Λαθρομετανάστευσης, εντόπισαν και συνέλαβαν σε δασική περιοχή έναν 31χρονο κάτοικο Καλαμπάκας να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρα ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένα δέμα ημιαποξηραμένης κάνναβης βάρους 550 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Τρικάλων.

[ΠΗΓΗ]Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: