![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoLhuYztnIS5e2Wh9VYXKEJ5fSe88R2leFPa61HiXrGLbk4jqPdHy4zy-JW4WoUw3TRBY8O1sKeK_j9EFsOWjBopDQwCLMArDojgVMItsesUllHdYhi7np4e5AArQ8KAGmRsAOFJhNcRo/s200/aot_filip.jpg)
Χωρίς τον Χέρτζιαν Ταμέρους ταξίδεψε η αποστολή των Τρικάλων στην Φιλιππιάδα για το σημερινό ματς με τον Εθνικό, ενός παιχνιδιού που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο Γιώργος Βαζάκας θεωρεί ότι ο Ολλανδός φορ δεν είναι σε θέση να προσφέρει και για αυτό αποκλείστηκε από το αυριανό ματς.
Στην αποστολή του ΑΟΤ συμμετέχουν οι: Τόλιος, Ζαφείρης, Καρράς, Αντωνιάδης, Γιώτας, Σαββίδης, Τροΐρης, Γεωργίου, Γκαρόζης, Μανουσάκης, Μίνγκας, Λιοσάτος, Ένοκ, Φουρτούνης,, Προβατίδης, Καλόγηρος, Αντωνίου, Τεντολούρης και Κυριακίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ταμέρους, οι τιμωρημένοι Θεοδοσιάδης και Τελκίνσκι, ο ανέτοιμος Τσιγιάννης και οι νεαροί Σαμαρόπουλος, Νικολαΐδης, ο Μουρκάκης ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και ο Διαμάντης.
Δημοσίευσέ το στο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου