Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

«Πράσινο φως» από Σ. Χατζηγάκη για την λιμνοδεξαμενή στην Πιαλεία



Στα 2,4 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός του έργου- Ο υπουργός ανακοίνωσε την ένταξη του έργου κατά την περιοδεία του στον Δήμο Πιαλείων


εδώ το υπόλοιπο κείμενο

Με… γεμάτα χέρια έφτασε στον Δήμο Πιαλείων ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρης Χατζηγάκης το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Υπουργός, ο οποίος κατέβηκε στην Αθήνα την Δευτέρα ειδικά για να υπογράψει αποφάσεις για ένταξη νέων έργων στον Ν. Τρικάλων, ανακοίνωσε κατά την περιοδεία του στα χωριά της περιοχής την ένταξη στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδας 2007-2013, της «Κατασκευής λιμνοδεξαμενής και αρδευτικού δικτύου στο Δ.Δ. Πιαλείας», συνολικού προϋπολογισμού 2.400.000 Ευρώ.




Ευχαριστίες από την Δημοτική Αρχή

Ο Δήμαρχος Πιαλείων κ. Χρήστος Μάμαλης ο οποίος υποδέχτηκε τον Υπουργό ευχαρίστησε τον κ. Χατζηγάκη για την χρηματοδότηση και αυτού του έργου και σημείωσε πως «εύχομαι ειλικρινά να παραμείνει Υπουργός και μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου γιατί επί των ημερών του, μέσα σε 8 μόλις μήνες, ο τόπος μας άλλαξε». Ο Δήμαρχος κ. Μάμαλης, αλλά και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος κ. Μαράβας, συνόδευσαν τον κ.Σωτ. Χατζηγάκη κατά τις επισκέψεις του σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα της περιοχής, στο Ελευθεροχώρι, στην Φιλύρα, στην Πιαλεία και στην Φήκη όπου ο Υπουργός έκανε και την κεντρική του ομιλία.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου