Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Επιχορήγηση 100 χιλ. ευρώ από το Ίδρυμα «Μελά» στον Δήμο Τρικκαίων


Με το ποσό των 100.000 ευρώ επιχορηγεί το Ίδρυμα «Μελά» τον Δήμο Τρικκαίων, ποσό που θα επενδυθεί στις εργασίες που απαιτούνται για την επέκταση του 4ου Νηπιαγωγείου του Δήμου μας.




Όπως είναι γνωστό, το 4ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Τρικκαίων στην 5η πάροδο Καλαμπάκας (όπισθεν 12ου Δημοτικού Σχολείου) κατασκευάστηκε πριν από μερικά χρόνια κατόπιν δωρεάς ύψους 200.000 ευρώ του Νηπιακού Επιμελητηρίου «Μελά» και αποτελεί πραγματικό στολίδι όχι μόνο για την περιοχή αλλά και συνολικότερα για την πόλη μας. Επιπλέον, η κατασκευή του αποτέλεσε την απαρχή της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος των νηπιαγωγείων της πόλης μας.

Με την κοινοποίηση της απόφασης του Νηπιακού Επιμελητηρίου «Μελά» ικανοποιείται το αίτημα των κατοίκων της περιοχής και των διδασκόντων στο νηπιαγωγείο για επέκταση των χώρων του. Με το ποσό των 100.000 ευρώ θα δημοπρατηθεί το έργο της επέκτασης με βάση τη μελέτη που συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα δωρεά ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος δήλωσε επί πλέον ότι: «η πολιτική που έχουμε ακολουθήσει στον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια αξιοποιώντας και το τελευταίο ευρώ των προσφορών από ιδρύματα ή ιδιώτες, δικαιώνεται. Θα ακολουθήσουμε χωρίς καμιά παρέκκλιση τον ίδιο δρόμο προς όφελος των δημοτών μας».







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου