Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ www.trikala.gr


Έτοιμο δηλώνει το Τμήμα Πληροφορικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων για την διεξαγωγή των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, μιας και είναι υπεύθυνο για την καταχώρηση και την έκδοση των αποτελεσμάτων.




Τα αποτελέσματα των εκλογών το βράδι της προσεχούς Κυριακής θα μεταδίδονται απευθείας από την ιστοσελίδα της Νομαρχίας www.trikala.gr, απ’όπου ο καθένας θα βλέπει λεπτό προς λεπτό τα ποσοστά των κομμάτων αλλά και την μάχη των σταυρών του κάθε υποψηφίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Πληροφορικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων κ. Χρήστου Χούνο, το βράδι των εκλογών θα υπάρχουν δεκαπέντε (15) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με δύο χειριστές ο καθένας, οι οποίοι θα καταχωρούν τα αποτελέσματα, τα οποία αμέσως θα μπορούν να τα βλέπουν τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και μέσω internet και της ιστοσελίδας της Νομαρχίας Τρικάλων www.trikala.gr.

Επίσης θα υπάρχει ένα τμήμα που θα έχει την τεχνική υποστήριξη και θα αποτελείται από τρία άτομα της πληροφορικής σε περίπτωση που γίνεται λάθος από τους καταχωρητές θα διορθώνεται από το εν λόγω τμήμα. Θα υπάρχει και ένα τμήμα εκτυπώσεων, ούτως ώστε στο τέλος να εκτυπωθούν όλα τα αποτελέσματα για να σταλούν στο Πρωτοδικείο.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου