Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ρεύμα αλλαγής προσώπων στα χωριά του κάμπου - Πρωτοφανής συγκέντρωση του Νίκου Παππά στο Αγναντερό


Ισχυρό μήνυμα στήριξης στην υποψηφιότητα του Νίκου Παππά έστειλαν οι πολίτες του Δήμου Παμίσου με μια πρωτοφανή σε όγκο συγκέντρωση στο Αγναντερό, εκφράζοντας τη θέληση της κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής σκηνής του τόπου, με νέα πρόσωπα στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στο πλευρό του Κώστα Καραμανλη.





Οι κάτοικοι του Αγναντερού έδειξαν ότι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Νίκου Παππά, έναν δικό τους άνθρωπο, έναν αξιόπιστο συνομιλητή και σύμμαχο στις διεκδικήσεις τους και στα ζητήματα που τους απασχολούν.
Ο κ. Παππάς ανέδειξε το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. Στις 4 του Οκτώβρη επιλέγουμε ποιον θέλουμε να διαχειριστεί τη σφοδρότερη μεταπολεμική κρίση. Επιλέγουμε για το αύριο των παιδιών μας.
Σε τοπικό επίπεδο, με την κατασκευή του Ε65, η περιοχή μας μέρα με τη μέρα αλλάζει. Αποκτά τα έργα που έχει ανάγκη. Τα έργα, που αρνήθηκαν να της δώσουν οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στο «αγροτικό», ο κ. Παππάς τόνισε ότι με το πακέτο στήριξης του κ. Χατζηγάκη, η Κυβέρνηση είδε το περυσινό πρόβλημα με ευαισθησία δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση στα πλαίσια μιας πολύ δύσκολης παγκόσμιας οικονομικής συγκυρίας. Δεν παρέλειψε, ωστόσο να τονίσει ότι τα αγροτικά ζητήματα παραμένουν πάντα ανοιχτά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «θεωρώ χρέος μου να βρίσκομαι δίπλα στους αγρότες, όπως στις περυσινές κινητοποιήσεις, καθώς και δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας την ώρα των διεκδικήσεων και την ώρα του αγώνα».


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νίκος Παππάς, στα πλαίσια της επικοινωνίας του με τους πολίτες του νομού μας, επισκέπτεται σήμερα στις 9 το πρωί τη λαϊκή αγορά στους Σοφάδες. Στη συνέχεια στις 11 θα πάρει μέρος στην κοινή εκδήλωση των υποψηφίων του κόμματος στο Μουζάκι.


Το πρόγραμμα των απογευματινών του επισκέψεων είναι:

17.30: ΑΝΩ ΚΤΙΜΕΝΗ (ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ)
18.00: ΚΑΤΩ ΚΤΙΜΕΝΗ (ΚΑΤΣΑΡΗΣ)
18.30: ΑΧΛΑΔΙΑ (ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ)
19.00: ΑΝΑΒΡΑ (ΠΑΡΔΑΛΑΣ)
19.30:ΛΕΟΝΤΑΡΙ (ΕΥΘΥΜΙΟΥ)
20.00: ΑΣΗΜΟΧΩΡΙ (ΓΑΛΛΗΣ)
20.30: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ (ΤΣΙΟΥΤΡΑΣ)
21.15:Ν.ΙΚΟΝΙΟ (ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ)



Πολιτικό γραφείο: Βάλβη 19 &Υψηλάντου – Καρδίτσα
Τηλ: 24410-47190
e-mail: pappas.office@gmail.com
http://www.nikospappas.gr
















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου