Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Στήριξη και από τους εκπαιδευτικούς στον Σ. Χατζηγάκη


Κατάμεστη από κόσμο ήταν η αίθουσα, αλλά και ο αύλειος χώρος του «Φρουρίου» το βράδυ της Παρασκευής και με αφορμή την ομιλία του κ. Σωτήρη Χατζηγάκη προς τους εκπαιδευτικούς. Δάσκαλοι και καθηγητές έδειξαν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο την στήριξη στο πρόσωπο του έμπειρου τρικαλινού πολιτικού ο οποίος αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας.



Είναι ο άνθρωπος που για 35 ολόκληρα χρόνια δίνει την μάχη από την πρώτη γραμμή και «ανεβαίνοντας ένα-ένα τα σκαλιά της εξουσίας, μόνος μου, χωρίς πάτρονες και κηδεμόνες, απαλλαγμένος από δουλείες και χωρίς να έχω υποχρέωση σε διάφορα οικονομικά συμφέροντα, με πολλή δουλειά αγωνίζομαι γιʼ αυτόν εδώ τον τόπο»!

Ο κ. Σ. Χατζηγάκης μίλησε από καρδιάς στους εκπαιδευτικούς, «στους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν τον πνευματικό κόσμο του τόπου μας και οι οποίοι διαπλάθουν τις προσωπικότητες των νέων παιδιών, δίνοντάς πέρα από την μόρφωση και ηθικές αξίες. Με αυτές τις ηθικές αξίες πορεύτηκα κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια και έτσι θα συνεχίσω για πολλά χρόνια ακόμη, να είστε σίγουροι. Η αγάπη σας μου δίνει δύναμη και η εμπιστοσύνη σας με γεμίζει ευθύνες για την επόμενη μέρα, οπότε να είστε σίγουροι θα βρίσκομαι και πάλι στην πρώτη γραμμή, με κεντρικό ρόλο και από νέα θέση ευθύνης να βοηθήσω τον Ν. Τρικάλων».

Έκανε ειδική αναφορά στο έργο του επί 35 χρόνια, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στα 2 τελευταία χρόνια Υπουργίας του στο Δικαιοσύνης και στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οπότε «φρόντισα να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις αυτές ώστε ο τόπος μας, ο Ν. Τρικάλων να πάει μπροστά. Με την εξασφάλιση κονδυλίων για έργα, με την δημιουργία νέων υπηρεσιών και το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας για την νεολαία μας».

Ο κ. Σ. Χατζηγάκης μίλησε φυσικά και για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η οποία αποτελεί σφραγίδα για την Κυβέρνηση της Ν.Δ. και του Κώστα Καραμανλή, ενώ αναφερόμενος στην «μάχη» της 4ης Οκτωβρίου επανέλαβε την βεβαιότητά του για επικράτηση του κυβερνώντος κόμματος.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου